Otomobil Traktöre Çarptı: 1 Ölü, 4 Yaralı
TRAFİK KAZASI:4 YARALI 1 ÖLÜ

BARTIN’da önünde giden traktöre arkadan çarpan otomobilin içinde bulunan 14 yaşındaki Berat Arslantürk, hayatını kaybetti. Yaralanan 4 kişi ise 112 sağlık ekipleri tarafında hastaneye kaldırıldı.

Kaza, 21.30 sıralarında Bartın Kozcağız yolu Topalali mevkiinde meydana geldi. Bartın’da torunun hastane götürdükten sonra Kozcağız Beldesindeki evine dönen 60 yaşındaki Nevzat Bayram Arslantürk yönetimindeki 74 AB 131 plakalı otomobil Topalali mevkiinde önünde seyreden 54 yaşındaki Burhan Bacak yönetimindeki 74 AY 154 plakalı gübre yüklü traktöre arkadan çarptı. Kazada traktör sürücüsü Burhan Bacak kazadan yara almazken, traktörde bulunan oğlu 21 yaşındaki Rafet Bacak ile otomobilde bulunan sürücü Nevzat Bayram Arslantürk ile Torunu 16 Yaşındaki Esme Aslantürk, 39 yaşındaki Hatice Arslantürk yaralanarak, 112 sağlık ekipleri tarafından Bartın Devlet Hastanesinde tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Otomobilde bulunan Sürücü Nevzat Bayram Arslantürk’ün torunu 14 yaşındaki Berat Arslantürk olay yerinde hayatını kaybetti.

Otomobildekilerin Dedesi Nevzat Bayram Arslantürk ile birlikte torunu Esme Arslantürk’ü hastaneye götürdüğü kazanın eve dönüş yolunda meydana geldiği öğrenildi. Kazayı duyarak olay yerine gelen Berat Arslantürk’ün yakınları cenazenin yanında sinir krizleri geçirdi.

Kazanın ardından jandarma ekipleri kaza yerinde inceleme yaptı.

14 yaşındaki Berat Arslantürk daha sonra Cenaze aracı ile Bartın Devlet hastanesi morguna kaldırıldı.

AJANSLAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bartınlı 9 yıl önce

insan hayatını o kadar hiçe sayan kamyon, tır, traktör, otomobil var ki bartında aklınız durur. emniyetin yaptığı en iyi şey ise uyduruk yerlerde yaptığı alkol muayenesi ve ankara yolunda her gün yaptığı ve işkenceye dönüşen trafik denetimi. sokaklar egzosu bağıran motorlarla dolu. bu trafik ekipleri ne iş yapıyor ben anlamıyorum...

Avatar
Kaptan 9 yıl önce

traktörün ne bir ışıklandırması var ne de bir 3 kuruşluk reflektör. bu kadar mı pahalı Allah aşkına şu malzeme. her şeye gelince parayı veren bu millet zorunlu ve gerekli olan şu malzemeleri neden almazlar. ayıp yazık günah.

Avatar
deli murat 9 yıl önce

traktörün römorkunda hiçbir ışıklandırma yok bu resmen cinayet yazık gencecik bir can gitti Allah yakınlarına sabır versin