Anastasia İslamı Seçti

Türk ve Müslüman bir erkekle tanıştıktan sonra İslam Dinine ilgi duymaya başlayan  ve Kur’an-ı Kerim’in ruscasını okuyup etkilenen Rusya vatandaşı Anastasia LONSHAKOVA Amasra İlçe Müftülüğüne gelerek Müslüman olmak istediğini beyan etti ve kendisi için İlçe Müftülüğünde ihtida merasimi düzenlendi.

Düzenlenen İhtida merasiminde Amasra Müftüsü Durmuş Ali ÇAKIR ve şahitlerin huzurunda Kelime-i Şahadet getirerek Müslüman olan Anastasia Meryem  ismini aldı. Anastasia (Meryem) bundan sonra Kur’an-ı tekrar tekrar okumak istediğini ve bu isteğini en kısa zamanda gerçekleştirmeye çalışacağını söyledi. Amasra Müftüsü Durmuş Ali ÇAKIR Meryem’e dini konularla ilgili kısaca bilgiler verdi. İslam’ı seçmesinin anısına kendisine Kur’an-ı Kerim, İlmihal ve çeşitli kitaplar hediye edildi

Anahtar Kelimeler:
AmasraIslam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.