Bartın'ın Kozcağız Beldesinde yaşlı çiftin 8 adet burma bilezik, 2 adet altın yüzük, 5300 Euro, 7200 TL'sini dolandıran şahıs Sakarya'da yakalandı.

Bartın İl Jandarma Komutanlığınadan yapılan açıklamada; "26 Eylül 2017 günü Merkez İlçe Kozcağız Beldesinde, yaşlı bir çifti ev telefonundan arayarak kendilerini polis olarak tanıtan şahısların, hesaplarındaki paralara terör örgütlerince el konulacağını söyleyerek kandırdıkları, daha sonra evlerine polis olduğunu söyleyen bir şahsın gelerek, evde bulunan (8) adet burma bilezik, (2) adet altın yüzük, 5300 Euro, 7200 TL.nı alıp gittiği;

şahısların dolandırıldığını anlaması üzerine Jandarma’ya bilgi vermeleri üzerine, yapılan çalışma sonucu olayın şüphelisi S.S. isimli şahıs, otobüs ile İstanbul iline gittiği esnada, Sakarya ilinde operasyon neticesinde yakalanmış, şüpheli ile birlikte üzerinde (8) adet burma bilezik, (2) adet altın yüzük, 5300 Euro, 7200 TL. ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Bartın Kapalı Cezaevine konulmuştur." denildi.