26 derecelik mevsim normallerini 3-5 derece üstünde seyreden hava sıcaklıklarıyla serinlemek için sahillere koşan vatandaşlar, özellikle Amasra Büyük Liman plajını doldurdu.

29-31 derece olan hava sıcaklığında 22 derecelik deniz suyunda serinleyen yerli-yabancı turistler, esnafın da yüzünü güldürüyor.

Haziran ayı olmasına rağmen havaların sıcak geçmesi ve yatak kapasitesinin azlığı nedeniyle büyük taleple karşı karşıya. Haziran-Temmuz aylarında daha çok yerli turistleri ağırlamayı hedefleyen turizmciler, Ramazan ayının başlamasıyla birlikte yabancı turistlere yönelecek.

Bartın'da  önümüzdeki 5 gün içinde önemli bir meteorolojik olay beklenmezken, hava sıcaklıları da 32-34 derecelerde seyredecek.


Foto: Galeri Hikmet Kitabevi