Öne Çıkanlar Ak Parti Ercan Aydın İbrahim KAYIŞ Ali Kartal Burhan Gümüş Termik Cemal Akın Silivrikapı

Salataya katılan böcek ilacı 10 kişiyi hastanelik etti

Bartın'a taşınmak için yardıma gelen akrabalarıyla birlikte yemek yiyen 12 kişiden 10'u, salataya yanlışlıkla katılan böcek ilacından zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

İlgili Foto Galeriye Git

İstanbul Küçükçekmece'de taşınmak için yardıma gelen akrabalarıyla birlikte yemek yiyen 12 kişiden 10’u, salataya yanlışlıkla katılan böcek ilacından zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.  Olay, Halkalı Merkez Mahallesi’nde Türk Yılmaz Sokak’ta 3 katlı bir binanın 1’inci katındaki Aysun B’nin yaşadığı dairede akşam saatlerinde meydana geldi.

İddiaya göre, Bartın’a taşınmak için hazırlık yapan Aysun B.’ye akrabaları yardıma gitti. Aysun B.  ve akrabaları işleri bittikten sonra birlikte yemek yedi. Yemekte salataya iddiaya göre, limon suyu yerine yanlışlıkla böcek ilacı katıldı. 12 kişinin bulunduğu evde 10 kişi böcek ilacı katılan salatadan yedi.

10 KİŞİ ZEHİRLENDİ

Bir süre sonra yedikleri salataya kattıkları maddenin limonsuyu değil de böcek ilacı olduğunu fark eden aile üyeleri durumu sağlık ekiplerine bildirdi.  Sağlık ekipleri tarafından böcek ilacından etkilenen Aysun B., kızı Tuana B., ile akrabaları Volkan K. Safiye K., Erdi G., Ferdi G., Kadir E., Hüseyin Y., Ömür Y., ve Ayten Y.,  ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’ne kaldırdı. Polis bir süre dairede inceleme yaptı. 

Polisin olayla ilgili başlattığı çalışma sürüyor.


iOS ve Android uyumlu cihazlarınızdan Bartın'daki önemli gelişmelerden anında haberdar olun.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
araştırılsın 4 yıl önce

düşündürücü