Yaralı Madenci 4.5 Ay Sonra Taburcu Oldu

14 Ekim 2022 tarihinde Amasra'da TTK'ya ait maden ocağında meydana gelen ve 42 işçinin vefat ettiği patlamadan yaralı olarak kurtulan işçi Erol Bulduk, tedavi gördüğü hastaneden 4.5 ay sonra taburcu edildi.

İlgili Foto Galeriye Git

Amasra'daki patlamanın ardından İstanbul'a getirilerek Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi’nde tedavi altına alınan 6 madenciden biri olan Erol Bulduk bugün taburcu edildi.

Yanık ünitesinde uzun süren tedavinin ardından Bulduk'u taburcu etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Yiğit yaptığı açıklamada;

"Bartın Amasra maden kazasının üzerinden 4,5 ay geçti. Hastanemiz yanık yoğun bakımdaki madenci yaralılarımızdan Erol Bulduk’u bugün taburcu ettik. 6 yaşındaki oğlu Beytullah’a verdiğimiz sözü tuttuğumuz için mutluyuz." Dedi.

Anahtar Kelimeler:
EROL BULDUKAmasra
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.