Anadolu Otoyolu Düzce kesiminde gece saatlerinde meydana gelen tır ve otobüsün karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti 2 kişi yaralandı.
Kaza, Anadolu Otoyolu Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi Darıyeri Hasanbey köyü mevkiinde meydana geldi.
Alınan bilgilere göre, gece saat 02.50 sıralarında Bartın - İstanbul seferini yapan Z.Y. idaresinde bulunan 41 EFE 37 plakalı yolcu otobüsü ile orta şeritte seyir halindeyken aynı istikamette önünde seyir halinde bulunan Ş.İ. idaresindeki 50 ABP 724 plakalı çekiciye takılı 50 AFH 308 plakalı yarı römorka arkadan çarpması sonucu çift taraflı yaralanmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi.
Kazada; otobüs şoförü Ziya Yılmaz ve otobüs muavini Resul Üstünyer ağır şekilde, otobüste yolcu olarak bulunan D.Y. ve çekici şoförü Ş.İ. isimli şahıslar hafif şekilde yaralandı.
Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
Şoför Ziya Yılmaz ve Muavin Resul Üstünyer sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Şoför Ziya Yılmaz'ın Bartın'ın Ulus ilçesinden, muavin Resul Üstünyer'in ise Kozcağız beldesinden olduğu öğrenildi.




