Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, mahalle ziyaretleri kapsamında Çaydüzü Çayırlar Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Mahalle buluşmasına belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve kurum müdürleri de katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda mahallede hayata geçirilmesi planlanan projeler detaylı şekilde ele alındı. Özellikle mahalleye kazandırılması planlanan kreş, park ve yaklaşık 250–300 kişilik sosyal tesis projeleri üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantıda konuşan Başkan Yalçınkaya, planlanan yatırımların süreçleri hakkında bilgi vererek çalışmaların etap etap hayata geçirileceğini belirtti.
Başkan Yalçınkaya açıklamasında, “Mahalle toplantımızda vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dinledik. Çaydüzü Çayırlar Mahallemizde planladığımız kreş, park ve yaklaşık 250–300 kişilik sosyal tesis projelerimizi detaylı şekilde değerlendirdik. Planlama süreçlerinin tamamlanmasının ardından altyapı ve üstyapı çalışmalarımızla birlikte bu yatırımlarımızı 2026–2027 yılları içerisinde etap etap hayata geçirerek mahallemize kazandıracağız” dedi.
Mahalle ziyaretlerinin önemine de değinen Yalçınkaya, Bartın Belediyesi olarak hem yaşam alanlarını geliştirmeye hem de vatandaşlarla birlikte hareket etmeye devam edeceklerini belirterek, mahalle muhtarı Hasan Camcı’ya ve mahalle sakinlerine misafirperverlikleri için teşekkür etti.
Mahalle sakinleri ise düzenlenen buluşmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek taleplerini doğrudan iletme fırsatı bulduklarını ifade etti.





