Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz

Futbol ve Tenis Tamam, Sıra Bocce'de

Bartın'da Hendekyanı Ortaokulu için yapılan tenis kortu ve futbol sahası veliler tarafından takdirle karşılandı.

İlglili Foto Galeriye Git

Bartın'da fiziki şartları iyi durumda bulunan okullara ek olarak, öğrencilerin başarı ve motivasyonu üzerinde etkisi bilinen spor aktivitelerini daha nitelikli yapabilmeleri için spor sahaları inşaa ediliyor. Bartın Hendekyanı Ortaokulu öğrencileri için futbol sahası ve tenis kortu inşaa edilirken, bocce sahası için çalışmalar sürüyor.

İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada; "İdaremiz 2017 yılı Çalışma ve Performans Programında bulunan Hendekyanı Ortaokulu Kapalı Spor Salonu Onarımı ve Çevre Düzenlemesi İşi kapsamında okul bahçesine saha betonu, sentetik futbol sahası, tenis kortu ve kapalı spor salonu zemin yenileme çalışmaları yapılarak, öğrencilerimizin daha konforlu alanlarda Eğitim-Öğretim ve sportif faaliyetlerini sürdürmeleri sağlanmıştır." denildi.

Anahtar Kelimeler:
Hendekyanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 7 yıl önce

tebrikler ve teşekkürler emeği geçenlere.bizim okuduğumuz yıllarda 30 yıl önce her okulun bahçesinde voleybol filesi vardı ve o yıllarda yetişen gençlerden birçoğu bartin dan mi̇lli̇ takim oyuncusu olarak yeti̇şti̇.bu yatırımlarla yine genclerden milli sporcular çıkacaktır.