Bartin.info ailesi olarak, Kurban Bayramınızı tebrik eder, ailenizle birlikte mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ederiz.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın'da Kurban Bayramı Kutlamaları arefe gününden başladı. Bartın Valisi Sinan Güner ve beraberindekiler şehitliği ziyaret etti. Protokol üyeleri daha sonra şehit ailelerinden önce Şehit Dz. Er Kenan Cansev'in ailesini sonra Şehit Uzman Çavuş Furkan Yılmaz’ın ailesini ziyaret etti.

Şehitlik Ziyareti

Vali Sinan Güner ve Eşi Hanımefendi Uzm.Dr. Beyhan Güner ile protokol üyeleri Kurban Bayramı dolayısıyla şehitliği ziyaret etti.

Ak Parti Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Chp Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu, Garnizon Komutanı Dz. Kd. Alb. Mustafa Çalışkan, Belediye Başkanı Cemal Akın, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Fahri Semiz, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yb.Safa Söylem, Siyasi Parti Temsilcileri ile şehit yakınlarının katıldığı program tüm şehitlerimiz için yapılan duanın ardından sona erdi.

Şehit Aileleri Ziyareti

Kurban Bayramı öncesinde Vali Sinan Güner ve Eşi Hanımefendi Uzm.Dr. Beyhan Güner ile Ak Parti Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Chp Milletvekili Av. Aysu Bankoğlu,Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Fahri Semiz, Siyasi Parti Temsilcileri ile protokol üyelerinin katılımı ile şehit ailelerimiz ziyaret edildi.

İlk olarak Bartın Merkezde bulunan Şehit Dz. Er Kenan Cansev’in ailesi ziyaret edildi. Vali Güner, vatanı için canını feda eden şehitlerimizin asla unutulmayacağını belirterek, şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Ardından Vali Güner ve ilimiz protokol üyeleri Büyükkızılkum Köyünde bulunan Şehit Uzman Çavuş Furkan Yılmaz’ın ailesini ziyaret etti. Şehit ailelerinin kıymetli bir emanet olduğunu belirten Vali Güner, "Şehitlerimizin aileleri hepimizin kalbinde müstesna bir yere sahiptir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, mübarek Kurban Bayramlarını kutluyor, hep birlikte sağlıkla nice bayramlara kavuşmayı diliyorum"dedi.

Aziz şehitlerimizin rahmetle ve minnetle anıldığı ziyarette İl Müftüsü tarafından dua edildi

Editör: TE Bilişim