Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük

Şehit Astsubay Erkan Yalçın'a son görev

Dün akşam Diyarbakır'dan Zonguldak Saltukova Havaalanı'na oradan da Ulus Devlet Hastanesi morguna kaldırılan şehidin cenazesi, buradan alınarak Kaldırım Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada Bartın Müftüsü İsmail Bayrak'ın yaptığı duanın ardından kortej eşliğinde Ulus Ulu Camii'ne getirildi. Ulu Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine şehit astsubayın babası Ahmet Yalçın, annesi Zeynep Yalçın ile kardeşleri Gebze’de polis olan Ekrem, Devrek'te astsubay olan Erdal ve Ulus ilçesinde taksicilik yapan ikiz kardeşi Ercan ve yakınları ile Bartın Valisi Bülent Savur, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, CHP Bartın Milletvekili Rıza Yalçınkaya, Garnizon Komutanı Deniz Piyade Kıdemli Albay Mehmet Sandıklı,  Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Alaattin Karsavuran, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ulus Kaymakamı Ali Fuat Atik, Ulus Belediye Başkanı Hüseyin Ulus,CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Şaban Yılmaz, Bartın Üniversitesi Rektörü Ramazan Kaplan, askeri yetkililer ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından askeri top aracına konularak polis ve askeri manga eşliğinde aile kabristanına götürülerek toprağa verildi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şerafettin deniz 11 yıl önce

tüm seyitlerimize alalhtan rahmet deyerli ailerine basaglıgı diliyorum deyerli hemrime kani kani rakmet diliyorum ulusun bası sag olsun insalah bu son olur

Avatar
Cemil Ekmekci 11 yıl önce

tüm sehitlerimize allahtan rahmet diliyorum mekanlari cennet olur insallah,cok degerli ailerine allahtan sabir diliyorum basimiz sagolsun.kuzenim erkan yalcin sen bir sehit oldun ölümsüzlestin sen daima kalbimizde yasiyacaksin cünkü sehitler ölmez.
cemil ekmekci

Avatar
Atilla AÇIKGÖZ 11 yıl önce

Helikopter kazsında hayatlarını kaybeden tüm Şehitlerimize ALLAH tan rahmet diliyorum Milletimizin başı sağolsun.

Avatar
Bartın Aşığı 11 yıl önce

Şehidimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Avatar
Hüseyin Asmaz 11 yıl önce

Sehidim, Erkanim...
Sözün bittigi yerdeyiz, ama bizler biliyoruz ki senin yerin cennet. Sen ailene ve sevdiklerine sefaatci olacaksin, onlari cennete yanina davet edeceksin.
Basimiz sagolsun,
Ahmet abiye, ailesine ve tüm sevdiklerine Allah sabirlar ihsan etsin.

Hüseyin Asmaz