KOZCAĞIZ HALKI KARAMAN İLE DEVAM DEDİ

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kozcağız’da da seçim sonuçları heyecan ile beklendi. Seçim yarışı daha önceden tahmin edildiği gibi AK Parti Adayı Mustafa Karaman ile CHP Adayı Eski Merkez Muhtarı Esat Bilsin arasında gerçekleşti.

17 sandıkta Toplam 4722 Seçmenden 4074 ü oy kullandı. Geçerli 3788 oyun 1621’i ni alan Ak Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Karaman tekrar Kozcağız Belediye Başkanı oldu. 286 oy ise geçersiz kabul edildi. Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman bu sonuçla bir dönem ara ile 4. kez başkanlığa seçilmiş oldu.

Belediye Başkanı Mustafa Karaman yapmış Olduğu Açıklamada; "Demokrasinin Bayramı Olan Seçimlerimiz Sona Erdi. Bayrama Gider Edası ile Sandığa Giden Tüm Halkımıza Oy Vermiş Olsun, Olmasın Şahsım, Ekibim ve Kozcağız Adına Teşekkür Ediyorum. Seçim Çalışmalarımız Süresince Gecesini Gündüzüne Katarak Mahalle Mahalle, Sokak Sokak, Kapı Kapı Dolaşan, Çok Değerli Belde Teşkilatı Üyelerimize, Encümen Üyelerimize, Kadın Kolları Temsilcilerimize, Gençlik Kolları Temsilcilerimize, Mahalle Temsilcilerimize Ayrı Ayrı Teşekkürlerimi Sunuyorum. Geride Kalan 30 Mart Seçimlerinde Kozcağızlı Kardeşlerimizin Vermiş Olduğu Mesajı Samimiyetle Değerlendirerek, Çıkmış Olduğumuz Hizmet Yolunda Tüm Kozcağızlı Hemşerilerimizi Sevgi Saygı ve Muhabbetle Kucaklayacağımızdan Kimsenin Şüphesi Olmasın, Çünkü Farklı Düşünceler İçerisinde Olan Halkımızı Öteki Olarak Değil, Bünyemizdeki Zenginlikler Olarak Değerlendiriyoruz. Geride Bıraktığımız Dönemlerde Geleceğine Yaptığımız Yatırımlarla İvme Kazanan Kozcağız’ımızı Daha İlerilere Götürme İnancı ve Heyecanı ile Yılmadan, Yorulmadan Çalışmalarımıza Kaldığımız Noktadan Devam Edeceğiz. Seçimleri Başta Kozcağız Halkına Olmak Üzere Tüm Türkiyeye Hayırlı Uğurlu Olmasını Yüce Allah'tan Diler, Çıkmış Olduğumuz Bu Hizmet Yolunda Allah Utandırmasın Diyor Tüm Halkımıza Sevgi ve Şükranlarımı Sunuyorum" Dedi.