Bartın Belediyesi 6.İnkumu Kum Zambağı Festivali etkinliklerimiz çerçevesinde ünlü sanatçı Kıraç sahne aldı.

İlgili Foto Galeriye Git

Bosna Hersek ve Bartın Belediyesi Halk Dansları topluluklarının oyunlarıyla ve spor müsabakalarıyla 19 Ağustos Cuma günü akşam başlayan festival programı önceki akşam Derya Uluğ konseriyle devam etti.

Dün akşam da ünlü sanatçı Kıraç Bartınlılarla buluştu.

Kıraç konseri ile 6.İnkumu Kum Zambağı Festivali sona erdi

Konsere Lünen-Bartın Kardeş Şehir Başkanı ve Kuzey Ren Vestfalya Eyalet Milletvekili, Meclis Başkan Yardımcısı Sayın Rainer Schmeltzer ve eşi Sayın Renate Schmeltzer’e, Kardeş Şehir Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Sayın Aysun Aydemir ve eşi Prof. Dr. İbrahim Ahmet Aydemir, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Erol Demirkoparanoğlu ve Necmi Balık, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu, Belediye Meclis Üyeleri, MHP Yönetim Kurulu Üyeleri ve MHP Amasra İlçe Başkanı Gürkan Özengi ile birlikte binlerce vatandaş katıldı.

Başkan Cemal Akın; "Etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, festival programlarına katılan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Editör: TE Bilişim