Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım Ereğli

Şarkıcı Gülşen Tutuklandı

Hakkında başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Şarkıcı Gülşen, adliyeye getirildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Gülşen'in sahnede imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı TCK 216. Madde kapsamında resen soruşturma başlatıldı.

Savcılıkça dün yapılan açıklamada, Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcutlu olarak hazır edilmesi talimatı verildiği belirtildi. Talimatın ardından Gülşen, Beşiktaş'taki evinde gözaltına alındı.

Gülşen'in ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü. Şarkıcı Gülşen buradaki işlemlerinin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

GÜLŞEN, SEVK EDİLDİĞİ SULH CEZA HAKİMLİĞİNCE TUTUKLANDI 

 İmam Hatip Liselilere yönelik sözleri nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen, sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
üzücü haber başlığı daha farklı olabilirdi 2 yıl önce

bir ülkede sanatçılar içerde gerçek suçlular dışarda ağzından yanlış bir gaf yapmış olan sanatçıya yapılan bu haksızlığı kınıyorum.