Bartın'da bir minibüsten yaklaşık 10 Bin TL değerinde inşaat malzemesi çalan şahıslar yakalandı
Bartın Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "İlimiz Gölbucağı Mahallesi civarında içerisinde İnşaat malzemeleri ve iş makinaları parçaları bulunan minibüsü takip eden Şüpheli şahıslar minibüs içerisinde bulunan ortalama 10bin TL. değerindeki İnşaat malzemelerini minibüsün arka bagaj kapağını açmak suretiyle çalmışlardır.
Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğümüzce çalışma başlatılmış yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olayını gerçekleştiren; M.D, A.K, K.K,A.S ve Z.D isimli şüpheli şahıslar yapılan operasyon neticesinde saklandıkları çevre köy ve ilçe merkezlerindeki ikametlerinden yakalanmışlardır. Şüpheliler çaldıkları malzemeleri Tuzluca köyünde sakladıklarını söylemeleri üzerine, söz konusu malzemeler buradan teslim alınarak sahibine teslim edilmiştir.
Bartın Polisi olarak sadece kötülüğü önlemek için değil, iyiliği de ilimizde hakim kılmak için görevdeyiz sizinleyiz." denildi.



