Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın kentte bulunan mahalleleri ve buralardaki esnaf, kurum ve kuruluşları ziyaret etmeye devam ediyor.
Ziyaretler kapsamıdna mahallelerdeki sağlık ocağı, eczane diyaliz merkezi gibi sağlık birimlerini de ziyaret eden Belediye Başkanı Cemal Akın halka hizmet ve fayda amacında olan her kurum ve kişinin belediyeyi ilgilendiren konulardaki ihtiyaçları doğrultusunda emirlerine amade olmaya devam edeceklerini söyledi.
Başkan Akın, İl Özel İdare Genel Meclisi Üyesi Aynur Yıldırım’la birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili açıklamasında „ 5 yıldır gerek kentteki tüm kuruluşların ve çalışanlarının gerekse bu kuruluşların verdiği hizmetlerden faydalanan halkımızın sıkıntı yaşamasını önlemek için de üzerimize düşen her konuda gerekli desteği verdik. Bu bağlamda her fırsatta kentteki eğitim kurumları, işletmeler, muhtarlar, dernekler, sağlık ocakları, diyaliz merkezleri, sağlık merkezleri ve hastaneler gibi tüm sağlık ve hizmet birimlerini de ziyaret ederek idareci, üye ve çalışanlarıyla istişare halinde olduk. Bundan sonrada halkımıza hizmet ve fayda sağlamak amacında olan her kurum ve kişiye belediyemize ihtiyaç duydkları konularda yardımcı olmaya devam edeceğiz“dedi.