Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

Adaylar Oylarını Kullandı

Bartın Milletvekili adayları oylarını kullanarak sandıkların açılmasını beklemeye koyuldular.

Ak Parti Bartın milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç oyunu Amasra Kaleşah Ortaokulu 1007 nolu sandıkta kullanırken, Ahmet Bensiz Bartın Kayadibi Köyü köy konağı 1279 nolu sandıkta oyunu kullandı.

MHP milletvekili adayı Aynur Yıldırım Davut Fırıncıoğlu Anadolu Lisesl 1014 nolu sandıkta oyunu kullanırken, 2.sıra adayı Tuncay Maden Gazi İlkogretim Okulu 1079 nolu sandıkta oyunu kullandı.

TUNÇ AMASRA'DA

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Amasra Kaleşah Orta Okuluna Ailesi ile birlikte gelerek oyunu kullandı.

Sabah 10.30’da oyunu kullanmak üzere eşi ve çocukları ile birlikte Amasra Kaleşah Ortaokulu’na gelen Milletvekili Yılmaz Tunç’u Amasra Belediye Başkanı M. Emin Timur, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Özdilkural AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak ile bir gurup partili Karşıladı. 1007 nolu sandıkta oy kullanan Yılmaz Tunç sandık görevlileri ile kısa süre sohbet etti ve seçime halkın ilgisi olup olmadığı yönünde bilgi aldı. Ardından Kaleşah Otaokulu’nda kurulan diğer sandıkları gezerek sandık görevlilerine başarılar diledi.

Oy kullanma işleminin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Tunç, “Bugün ülkemiz için önemli bir gün yedi Haziran seçimlerinin ardından Hükümetin kurulamaması ve ardından Seçim Hükümeti kurularak tekrar seçime gidildi. Ve beklenen gün yeniden geldi. Milletimiz sandık başına giderek oylarını kullanıyor. Milletimizin vereceği karar Ülkemiz için çok önemli Türkiye için Ülkemizin istikrarı için çok önemli bir gün olarak görüyoruz bir kasımı Milletimizin de sandığa sahip çıktığını görüyoruz. Sabah İlk Saatlerden itibaren oy kullanma işleminin yoğun bir şekilde başladığını görüyoruz ve seçime de katılımın yoğun olacağını görüyoruz. Biz de oyumuzu Amasra İlçemizde Çeşmi cihan da kullandık. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Milletin vereceği kararın en doğru karar olacağını söyleyen Tunç, "Sandıktan çıkan sonuç Türkiye’nin önünü açacaktır diye ümit ediyorum. Ben umuyorum ki Ülke olarak birliktelik adına bir karar çıkacak Millet olarak bu duruma hangi siyasi düşünceye sahip olursak olalım hepimiz bu gemide birlikte yaşıyoruz. Dolayısı ile hepimiz sevineceğiz. Belirsizlik ortamının kalkmış olması Türkiye’nin yeniden yoluna devam ediyor olması Demokrasinin kökleşmesi Ülkemiz üzerinde birtakım oyunlar oynamak isteyenlerin oyunlarının gerçekleşmediğini görmüş olmak Milletimizi sevindirecek. Temennimiz duamız Milletimizi sevindirecek bir kararın ortaya çıkması bu kararın çıkacağına da inşallah inanıyoruz” diye konuştu.

AJANSLAR

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adam 8 yıl önce

nasıl habercisiniz siz. taraflık yaparak habercilik mi olur? utanmıyo musunuz taraftarlık yapmaya. chp milletvekili adayları oy kullanmadı mı? delikanlıysanız da yayınlayın. (EDİTÖR: KEŞKE adam'IN DA ADINI BİLSEYDİK. CHP'DEN HABER AKIŞI YPK MALASEF. OLSAYDI YAYINLARDIK)