Ak Parti Bartın teşkilatı seçim çalışmaları
Bartın’da göçü durdurduk, Organize sanayi bölgesini genişleterek istihdamı artırdık!”

Köy ziyaretlerine devan eden Ak Parti Bartın milletvekili adayı Yılmaz Tunç merkeze bağlı Muratbey, Yanaz ve  Gelişkatırcı Köylerini ziyaret etti.

Gündüz yoğun programına devam eden akşamda köy ziyaretlere giderek vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Bartın milletvekili adayı Yılmaz Tunç merkeze bağlı Muratbey, Yanaz ve Gelişkatırcı köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. İl Başkanı Yaşar Arslan ve İl Genel Meclis üyesi Recep Kantarcıoğlu’nun da bulunduğu ziyaretlerde konuşan Tunç;”Bartın’da 2002 öncesi organize sanayi bölgesinde sadece dört fabrika vardı. Bunlarda doğru düzgün çalışmıyordu zaten! Biz iktidara geldiğimizde burayı genişlettik ve bu gün Organize sanayi bölgesinde 30’a yakın fabrika var. Birileri çıkıp iş aş için ne yaptınız diyor. Bir çivi çakmadınız diyor. Sizin iktidarınız sırasında burası boştu boş! Organize sanayi bölgesinde artık birçok vatandaşımız çalışıyor ve evine ekmek götürüyor. Bartın göç veren bir vilayetken bizim iktidarımız ile göç durdu ve şu anda nüfusu artan bir il oldu. Ak Partinin çıkardığı teşvik yasaları ile Bartın’a birçok fabrika kuruldu. Ustalık döneminde de gelmeye devam edecek! İstikrar sürdükçe fabrikalarda çoğalacak, iş aş da artacak!” dedi. Bartın’ın 2023 hedefi için hazır olduğunu söyleyen Tunç, koalisyon hükümetleri ile bu ülkenin hiçbir yere varamayacağını belirtti. 

Tunç ve Kalay Kıranpazarında Pazar yerini ve esnafı ziyaret etti

Kozcağız’a bağlı Kıranpazarı Köyünde pazar yerini ve esnafları ziyaret eden Ak Parti Bartın milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay halkın ilgisinden hayli memnun kaldı.

Bartın merkezde ve köylerinde seçim çalışmalarına devam Ak Parti Bartın milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay Kozcağız’a bağlı Kıranpazarı’ında kahvehane ve Pazar yeri ile esnafları ziyaret etti. İl Başkanı Yaşar Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Ali Kartal, Merkez ilçe Başkanı Recep Ünal Çil ve Belde teşkilat üyelerinin eşlik ettiği ziyaretlerde Tunç ve Kalay esnaflara hayırlı işler diledi. Köylerin artık şehir merkezlerinden bir farkının kalmadığını söyleyen Tunç;”Köylerimize kurduğumuz kapalı Pazar yerleri ile artık pazarcı esnafımız ve alışveriş yapan vatandaşlarımız zorluk çekmiyor. Köy pazarlarımız çok önemli! Taze sebze ve meyveyi köy pazarlarından vatandaşlarımız birinci elden satın alıyor. Pazar yerleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. En son Kurucaşile’de bir vatandaşımız Kurucaşile Merkezinde böyle bir pazar kurulması yönünde talepte bulundu. Bu talepleri değerlendiriyoruz ve uygunsa hayata geçiriyoruz” dedi. Esnafların ve pazarda alışveriş yapan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerin ardından Hasanefendi Köyü muhtarı Nurettin Ertürk’ü ziyaret eden adaylar bir süre muhtarla sohbet etti. Adaylar daha sonra Kumluca Kirsinler’deki Güner Isı – Nuri Güner’in babaannesinin cenaze namazına katılarak yakınlarına başsağlığı diledi. 

Tunç ve Kalay Başbakan’ın Zonguldak mitingine katıldı

Ak Parti Bartın milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay geçen hafta Zonguldak’ta gerçekleşen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ayrıca toplu açılışlar yaptığı mitinge katıldı. Zonguldak milletvekili adayları ile aday tanıtımında sahneye çıkan Tunç ve Kalay miting sonrası Başbakanı Saltukova Havalimanından uğurladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Düzce ve Zonguldak kapsamında gerçekleştirdiği mitinglerde Zonguldak ayağını oluşturan Madenci Anıtı alanındaki mitinge binlerce kişi katıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, meydanı dolduranlara seslenerek;” Kömür ne kadar karaysa, Zonguldak'ın, Zonguldaklı emekçinin yüzü o kadar aktır” diyerek madenci şehri olan Zonguldak’ta yerin yüzlerce metre altında çalışan emekçi madencilerin alın terinin kıymetini ifade etti. Erdoğan, Zonguldak’a dair önemli açıklamalarda bulunurken, CHP Zonguldak 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Haberal’ı da gündeme getirdi. Rahmetli Bülent Ecevit’i öldürmekle suçlanan kişilerin Zonguldak’lı emekçilerden utanmadan oy istemeye geldiğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ayrıca Zonguldak ve çevresinin kaderini değiştirecek olan yıllardır Zonguldak’lının hayalini kurduğu Filyos Limanının hayata geçirileceği müjdesini verdi. Başbakan Erdoğan buranın çılgın projesi bu olacak diyerek;” Filyos Limanı projesi büyük bir proje. Sadece Zonguldak'ın değil, Karadeniz'in kaderini değiştirecek bir proje. Filyos Limanı'nın imar çalışmaları artık tamamlanmak üzere. Liman planını Avrupa Birliği normlarına getirilme aşamasında da artık nihayete yaklaştırıyoruz. Hiç kimseyi mağdur etmeden, Zonguldak'ın yeşiline zarar vermeden, tabiatı tahrip etmeden bu projeyi inşallah başlatacak ve kısa zamanda da tamamlayacağız” dedi.

Miting sonrası toplu açılış törenlerine katılan Başbakan, Zonguldak’ta yapılan birçok tesisin açılışını gerçekleştirdi. Program bitiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ının helikopter ile Saltukova Havalimanına gelmesini bekleyen Zonguldak Valisi, Zonguldak milletvekili adayları ve Ak Parti Bartın milletvekili adayları Yılmaz Tunç ve Seyfettin Kalay Başbakanı uçakla tekrardan uğurlamak için havalimanında karşıladı. Bir süre havalimanın yanındaki alanda kendisini uğurlamak için bekleyen vatandaşlara selam veren Başbakan Erdoğan daha sonra uçakla Saltukova Havalimanından ayrıldı.

Ak Parti Kadın Kolları Bartın İl Başkanlığı Anneler Günü Münasebetiyle Bir Dizi Etkinlik Düzenledi

Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Nurzen Çağdaş yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini ziyaret ederek yeni doğum yapmış anneler ile hasta yakınlarının ve personelin anneler gününü kutlayarak çiçek armağan etti.

Daha sonra Fatih İlköğretim Okulu Okul Aile Birliğinin düzenlemiş olduğu kermese katılan Çağdaş , Ak Parti Milletvekili Adayı Dr. Seyfettin Kalay ile birlikte Anneler Gününü kutlayarak bayanlara çiçek armağan etti.
Çekilişte kura çekerek bisiklet kazanan talihliye hediyesini takdim eden Dr Seyfettin Kalay bir konuşma yaparak Okul Aile birliğine düzenlemiş oldukları etkinlik için teşekkür ederek her biri bir çiçek olan tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum dedi.

Buradaki etkinliğin ardından Sülek Köyünde yeğenine annelik yapan Hava Kaya'yı ve minik yeğeni Ece'yi ziyaret etti. Sağlık sorunları nedeniyle etrafıyla iletişim kuramayan minik Ece'nin hastalına teşhis koyulabilmesi için yurtdışında gen tahlili yapılması gerekiyor. Ece'nin yapılacak tahlillerin ardından tedavisinin olumlu sonuç vermesini ve sağlığına kavuşmasını dileyen Çağdaş ; Annelik vazifelerin en büyüğü , en kutsalıdır .Bir çocuğa hayat vermek ,yeni bir hayata vesile olmak kadar güzel bir şey olamaz. Anne olmak için çocuk doğurmanın gerekmediğini söyleyen Çağdaş, Havva Hanım'a Ece'ye gösterdiği ilgi ve alaka için teşekkür ederek hediye verdi ve çocuklarını yüreklerinde büyüten tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.