Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya Bartın Belediyesi Bartın Üniversitesi Cemal Akın Yılmaz Tunç Amasra Kozcağız İsa Küçük

Bartın’ı Eserlerle Donatmaya Devam Edeceğiz

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Ankara’da gerçekleşirken program sonrası açıklamalarda bulunan Bartın Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz: “14 Mayıs 2023 gününden sonra da milletimizin hizmetinde olmaya, Bartın’ı eserlerle donatmaya devam edeceğiz. Dün ve bugün olduğu gibi yarında millete hizmet için gece gündüz demeksizin çalışacağız.” Dedi.

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı Ankara’da gerçekleşirken AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yusuf Ziya Aldatmaz ve Turhan Kalaycı’nın yanı sıra çok sayıda teşkilat mensubunun katıldığı programda adeta Bartın rüzgarı esti.

Başkentte Bartın rüzgarı esti

Programın ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Bartın 1. Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Aldatmaz: “Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın katılımlarıyla gerçekleşen Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısında bir kez daha AK Parti kadrolarının kenetlenişine şahit olduk. Milletine hizmet için gecesini gündüzüne katan AK davanın mensupları Ankara’da yeniden tarih yazdı. Programa geniş katılım sağlayan teşkilatımızda başkentte adeta Bartın rüzgarı estirdi. Bugün Ankara’da esen Bartın rüzgarı kentimize kazandıracağımız nice yatırımlar ve nice hizmetlerin habercisi” dedi.

Bartın’ı eserlerle donatmaya devam edeceğiz

Aldatmaz açıklamasının devamında şu şekilde konuştu: “Sayın Cumhurbaşkanımızın daha önce defalarca dile getirdiği gibi bizim siyaset anlayışımız eser ve hizmet odaklıdır. İcraatların, eserlerin temel alındığı bu siyaset anlayışı ile milletimize bugün kadar sayısız dev hizmetlerde bulunduk. 14 Mayıs 2023 gününden sonra da milletimizin hizmetinde olmaya, Bartın’ı eserlerle donatmaya devam edeceğiz. Dün ve bugün olduğu gibi yarında millete hizmet için gece gündüz demeksizin çalışacağız. Tüm enerjimizle başta Bartın’ımız olmak üzere ülkemiz ve milletimiz için hizmet üretemeye, eser üretmeye, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz. Ak davanın ak neferleri olarak samimiyetle çalışacak, hakkın rızası için halka hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Kent merkezimizde, ilçelerimizde ve beldelerimizdeki yatırımların takipçisi olacak, köylerimizde bugüne dek sunduğumuz yatırımlarla kazanılmış refah seviyesini yeni ve yerinde hizmetlerle çok daha yukarıya taşıyacağız. Aciliyet ve önem sırasına göre ilimize yeni yatırımlar kazandırmanın derdinde olacağız. Bartın için çarpan kalbimizle Bartın halkımızın hizmetinde olacağız.

Türkiye Yüzyılını birlikte yaşayacağız

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Bartın’a sayısız hizmet ve eser kazandırırken ülkemizin bekası, gençlerimizin yarınları içinde çalışacağız. Bugün ülkemizin; siyasi, ekonomik, teknolojik, askeri ve istihbari altyapısıyla kendi politikalarını üretecek ve uygulayacak seviyeye gelmiş olması tüm halkımızın takdirini kazanmıştır. Eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, sanayiden tarıma kadar Türkiye’nin dört bir yanında kurulan güçlü altyapı ile kentlerimizi yatırımlarla donatmaya ve halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Milletimizin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye olan güveni 14 Mayıs günü bir kez daha zuhur edecek ve aziz milletimizle Türkiye Yüzyılını birlikte yaşayacağız.”


iOS ve Android uyumlu cihazlarınızdan Bartın'daki önemli gelişmelerden anında haberdar olun.
Anahtar Kelimeler:
Yusuf Ziya Aldatmaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gökhan 9 ay önce

3 dönem vekillik yaptınız ne eserleriniz var? ne ulaşıma çözüm buldunuz ne ırmağa.baraj yapıldı hala ırmak taşıyor felaket olmasını bekliyorsunuz sonra kader

Avatar
bu iş olmaz o sene bu sene değil 9 ay önce

iflas etmiş bir hükümet var ekip sıfır kadro sıfır. diğer yandan milet ittifakı resmen a takımıyla sahada güven veriyor hem insanlara hem piyasaya. ak partiye bir çöp bile vermem.

Avatar
eser? 9 ay önce

yaşınız yetmez ama bir hatırlatma: bitmeyen valilik binası desem. ya bartın'da yaşamıyorsunuz ya da körsünüz

Misafir Avatar
reka 9 ay önce @eser?

benim vergimle yapıldı görende cebinden yaptırdı diyecek.

Beğenmedim! (0)