Kalay'dan Elazığlılar'a Ziyaret

“2009’DA Kİ SEÇİM VAATLERİYLE 2014’DEKİ VAATLERİNİN BİR ÇOĞU AYNI”

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay Bartın Elazığlılar Derneğini ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Mevcut Belediye Başkanının 2009’daki seçim vaatleriyle 2014’deki seçim vaatlerinin birçoğu aynıdır. O vaatler 2009’da da geçerliydi, neden o zaman yapılmadı” dedi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, beraberinde İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, İl Genel Meclisi Üyesi Kenan Dursun ile birlikte Bartın Elazığlılar Derneğini ziyaret etti. Dernek ziyaretinde bir süre Elazığlılarla sohbet eden Kalay Dernek Başkanı Zafer Kaya’dan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Bartın için büyük projeleri olduğunu söyleyen Başkan adayı Seyfettin Kalay, “30 Mart sonrası Bartın’ı çöp sorunundan kurtaracağız. Bartın’a imar çalışmaları tamamladıktan sonra Bartın’ı büyüteceğiz. Üniversitemizde 10 bin öğrenci var. Yeni yaşam alanları oluşturarak, öğrenci sayısının 20 binlere çıkarmaya çalışacağız. Bartın’ın nüfusunu 100’lere çıkartarak, cazibe merkezi yapacağız. Bu hizmetleri hükümet ile uyumlu bir belediye yapması lazımdır. Siz Ankara’ya ihtiyacım yok derseniz. Yerinizde sayarsınız. Mevcut Belediye Başkanının 2009’daki seçim vaatleriyle 2014’deki seçim vaatlerinin birçoğu aynıdır. O vaatler 2009’da da geçerliydi, neden o zaman yapılmadı. Hava kirliliği had safhaya çıktı. Doğalgaz bu hızla giderse, 10 yılda anca tamamlanır. Şuan 600 abone bulunmaktadır. Seçim çalışmaları nedeniyle doğalgaz çalışmalarına da ara verdiler. Vatandaş hizmet bekliyor. Bartın’ın otopark sorununu da çözeceğiz. Cumhuriyet Meydanını genişletme projesi kapsamında meydanın altına büyük bir otopark yaparak, bu sorunu çözeceğiz. Şehir Parkı projemizle Bartın’a yakışır bir park yapacağız. Belediye hükümetle uyumlu frekansa gelince Bartın çok gelişecektir. Bizleri de misafir ettiğiniz teşekkür ediyorum. Burada Elazığ havasını yaşatıyorsunuz. Sizleri Ak belediyecilikle tanıştıracağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Seyfettin Kalay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
isa hoca 10 yıl önce

Cemal baskani taklit etmeyin.. ortada tuzluk mu var

Avatar
seda 10 yıl önce

yasar bey o koltukta oturdukca cemal baskan ın kazaacagı olmasada kazanır o orda otursun baskanada oylar gelsın

Avatar
dost tavsiyesi 10 yıl önce

sana ve ak partiye en fazla zarar veren kişiler yaşar ve kenanla dolaşmaya devam edersen bu işin sonu hüsrandır doktorum.

Avatar
seda 10 yıl önce

aklın yolu bır demekkı arkadaslar bıde genel merkez gorse

Avatar
ali 10 yıl önce

yaşarın seyfettin beyin adaylığını istemediğini sağır sultan bile duydu,hala birlikte dolaşıyorlar,kendileri bildiği halde milletten böyle bir görüntü verip oy istiyorlar,yapmayın ya yazık günah.

Avatar
amma 10 yıl önce

dedikodocu yorumcularsınız he. gidin adamlara söyleyin. buralarda arkasından konuşuyorsunuz. ayıp sizin yaptığınız. ama yürek ister demi :)))

Avatar
Ali 10 yıl önce

Arkasından konuşmuyoruz,buradan kendileri ile birlikte herkesin haberi oluyor sen merak etme.