Milletvekili Tunç'tan 29 Ekim Mesajı

AK Parti Bartın Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Yılmaz Tunç, Cumhuriyetin 93. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Milletvekili Tunç, 100. Kuruluş yıl dönümüne 7 yıl kala Türkiye Cumhuriyeti'nin bu gün muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefine her zamankinden daha yakın olduğunu söyledi.

Milletvekili Yılmaz Tunç, Cumhuriyetin 93. Kuruluş yıldönümü mesajında; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının en olumsuz şartları aşarak yükselttikleri bağımsızlık ruhu ve ülkeyi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarma azmi ile kurdukları Cumhuriyetimizin 93. kuruluş yıldönümünü milletçe kutlamanın sevinci içerisindeyiz.

Cumhuriyet, millet iradesinin hakim olduğu en yegane yönetim biçimidir. 93 yıllık süreçte Cumhuriyetimiz çeşitli badirelerden geçmiş, millet iradesinin üzerinde başka iradeler gören vesayetçi anlayışlar nedeniyle ülkemiz zaman ve enerji kaybetmiştir. Son olarak ."15 Temmuz kanlı darbe girişimi karşısında, milletimizin ortaya koyduğu tavır, bugün ülkemizin birliğine, dirliğine, bu topraklardaki varlığına kast eden terör örgütleri ve şer odakları için ders olmalıdır

Ülkemizi parçalamak isteyenler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ın dirayetli duruşu milletimizin izzetli direnişi karşısında çaresiz kalmışlardır. Bugün de ülkemizin her köşesinde refah ve huzur ikliminin hakim olması için milletçe birbirimize kenetleniyor; istiklalimizi, cumhuriyetimizi ve demokrasimizi tehdit eden bütün şer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz. Herkes emin olsun ki, ülkemizin birlik ve bütünlüğüne kastetmek isteyen güçler, devletimizi ve milletimizi bütün azamet ve kudretiyle daima karşılarında bulacaktır."

 Milletimizin verdiği kararla, vesayetçi anlayışlar artık tarihe gömülmüş, son yıllarda gerçekleştirilen demokratikleşme ve kalkınma hamleleriyle Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk'ün gösterdiği muasır medeniyet hedefine her zamankinden daha çok yaklaşmıştır. Hedefimiz Cumhuriyetimizin 100. yılında ülkemizi dünyanın 10. büyük ekonomisi yapmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Milletimizin ve Bartınlı hemşehrilerimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, bu vatanı bizlere emanet eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum." Dedi.

Anahtar Kelimeler:
Yılmaz Tunç29 Ekim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.