Bartınspor paramparça: 6-2

Bölgesel Amatör Lig’de 6.Grup'ta sezonu ilk 5'te bitirme parolasıyla Ankara'ya giden Bartınspor, 24. hafta maçında Akturt Belediyespor'a konuk oldu.

Maça iyi başlayan Bartınspor ilk 10 dakikada rakibine baskı kurmaya çalıştı ancak Ankara ekibi buna izin vermedi. Zaman zaman sert bir mücadeleye sahne olan maçta ilk golü bulan Akyurt Belediyesi 1-0 öne geçti. Ardından bir de penaltı bulan Ankara ekibi bir anda 2-0 öne geçti. Sert geçen ilk yarının ardından iki futbolcusu sakatlanan Bartınspor soyunma odasına 2-0 geride girdi.

İkinci yarıya da iyi başlayan Bartınspor 2-2'lik beraberliği yakalasa da Akyurt Belediyespor ard arda blduğu gollerle maçı 6-2 kazandı.

Aldığı bu mağlubiyetle 31 puanda kalan Bartınspor, önümüzdeki hafta sonu Sorgun Belediyespor'u ağırlayacak.

Grubun şampiyonluk mücadelesi de büyük heyecana sahne oluyor. Grubun son sıralarında bulunan Yahşihanspor'u ağırlayan Zonguldak Kömürspor rakibiyle 1-1 berabere kalarak büyük bir sürprize imza attı. Adliyespor'un Tosya Belediyespor'u 4-2 yenmesiyle puan farkı 4'e indi.

24. HAFTA
Kırıkkalespor 2-0 Kozluspor
Sorgun Bld. 1-2 Sincan Bld.
Akyurt Bld. 6-2 Bartınspor
Kömürspor 1-1 Yahşihanspor
İskilip Bld. 4-3 Geredespor
Eskipazar Bld. 0-2 Ostimspor
Adliyespor 4-2 Tosya Bld.

25. HAFTA
Adliyespor-İskilip Bld.
Geredespor-Kömürspor
Yahşihanspor-Akyurt Bld.
Bartınspor-Sorgun Bld.
Sincan Bld.-Kırıkkalespor
Kozluspor-Eskipazar Bld.
Tosya Bld.-Ostimspor

Fikstür ve puan durumu
www.bartinspor.com
facebook.com/bartinspor
twitter.com/bartin_spor

bartin.info

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.