Öne Çıkanlar BAKKA Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü

Bartınspor, Uzatmalarda Puanı Kaptı:1-1

2022-2023 sezonu Bölgesel Amatör Lig 5.grupta 3.lige çıkma mücadelesi veren Bartınspor, onuncu hafta maçında Kastamonu temsilcisi Özel İdare Köy Hizmetleri Spor'a konuk oldu.

BAL 5.grupta ilk hafta maçında deplasmanda 1074 Çankırı Spor'u 4-0 yenerek sezona iyi bir başlangıç yapan Bartınspor, saha ve seyircisinin önündeki ilk maçında Kozlu Belediyespor'a mağlup olmuştu. Sinop'ta üçüncü hafta maçında Boyabat 1868 Spor'la 0-0 berabere kalan Bartınspor, dördüncü haftada deplasman maçında Çilimli Belediyespor'u 2-0 yenmişti.

Kardemir Karabükspor'un ligden çekilmesi dolayısıyla 5.haftayı hükmen 3-0'lık galibiyetle geçen Bartınspor, geçen hafta da Ankara deplasmanında Gölbaşı Belediyespor'u 2-1 mağlup edip zirveye bir adım daha yaklaşmıştı. Uzun zaman  sonra saha ve seyircisiyle buluşan Bartınspor, grubun alt sıralarında yer alan Bolu temsilcisi Yeniçağaspor'la 1-1 berabere kalarak taraftarını üzmüştü.

Zonguldak deplasmanında 1-0 öne geçtiği maçta son dakikalarda yediği gollerle Devrek Belediyespor'a 2-1 mağlup olan, geçen hafta Zonguldak temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor'u evinde 2-1 mağlup ederek moral bulmuştu.

Bugün Kastamonu Hasan Doğan Tesislerinde oynanan ve Ordu bölgesi hakemlerinden Cantürk Kılıç'ın yönettiği maçta Özel İdare Köy Hizmetleri Spor'la karşılaştı.

Maça iyi başlayan ev sahibi ekip karşısında ilerleyen dakikalarda dengeyi sağlayan Bartınspor 39 dakikada Oğuzhan'ın golüne engel olamadı ve ilk yarı ev sahibi ekibin üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya skoru korumak amacıyla her fırsatta oyunu soğutmaya çalışan ev sahibi ekip karşısında 70.dakikadan itibaren üstünlüğü ele geçiren Bartınspor beraberlik için bastırmaya başladı.

Beklenen gol bir türlü gelmeyince maçın bu skorla bitmesi beklenirken uzatmaların 5.dakikasında sahneye çıkan Mert Ali skoru ilan etti:1-1.

Bu skorla puanını 18'e çıkartan Bartınspor, önümüzdeki hafta sonu Ankara temsilcisi 1926 Polatlı Belediyespor'a konuk edecek.

BAL 5.Grup 10.Hafta
Kastamonu Özel İd.K.Hz 1-1 Bartınspor
Kavaklıderespor 1-1 Boyabat 1868 Spor
1926 Polatlı Bld. 0-0 Kozlu Bld.
Devrek Belediyespor 3-0 Karabükspor (hük)
Yeniçağaspor 2-1 Gölbaşı Belediyespor
Karadeniz Ereğli Belediye 3-2 Çilimli Belediyespor
Karabük İdmanyurdu Spor 5-1 1074 Çankırıspor

Anahtar Kelimeler:
BartınsporKastamonu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.