Bartınspor Uzatmalarda Yıkıldı: 3-1

2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 12.grupta ilimizi temsil eden Bartınspor, sezonun ikinci maçında Kastamonu deplasmanında İl Özel İdare Köy Hizmetleri Spor'a konuk oldu.

14 takımlı 12.Grup'ta 3.lig'e yükselme mücadelesi veren Bartınspor, Kırıkkale temsilcisi Türkmetal1963 Spor, Samsun temsilcileri Çarsamba Spor, Alaçam Spor ve Büyükşehir Belediyespor, Ordu temsilcileri 1957 Ünyespor ve Perşembe Spor, Amasya temsilcisi Suluova Sebatspor, Çorum temsilcisi Osmancık Belediyespor, Sinop temsilcisi Boyabat 1868, Kastamonu temsilcisi Kastamonu İl Özelidare Spor,  Çankırı temsilcisi Sarayspor, Tokat temsilcisi Niksar Belediyespor ve Karabük temsilcisi Safranboluspor’la eşleşmişti.

Sezonun ilk mücadelesinde sahasında Boyabat 1868 Spor'u ağırlayan Bartınspor, şanssız bir golle rakibine 1-0 mağlup olmuştu.

2023-2024 sezonunun 2.maçında Kastamonu deplasmanında İl Özel İdare Köy Hizmetleri Spor'a konuk oldu.

Hasan Doğan Spor tesislerinde saat 14.00'te başlayan ve Kocaeli bölgesi hakemlerinde Yunus Emre Bulut'un yönettiği maçta ilk yarının 34.dakikasında sağdan gelişen atakta Tunahan'ın ortasında ayak koyan Sercan ayağını koyarak takımımızı 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya daha iyi başlayan ev sahibi 49. dakikada Eren'le beraberliği sağladı: 1-1.

Maç sonuna kadar dengede giden maç berabere bitecek derken ev sahibi ekip uzatma dakikalarında Sefa ve Erdinç'le ard arda iki gol bularak maçı 3-1 kazandı.

Bu mağlubiyetle iki maçta puan alamayan Bartınspor, grubun son sıralarında yer aldı.

Bartınspor önümüzdeki hafta sonu Samsun temsilcisi Ünye 1957 Spor'u konuk edecek.

BAL 12.Grup 2.Hafta
Kastamonu ÖİKH 3-1 Bartınspor
Suluova Sebat 1-1 Çarşambaspor
Boyabat 1868 1-4 Niksar Bld
Samsun BBS 0-2 Perşembespor
Safranbolu 3-0 Türk Metal
Ünye 1957 0-1 Alaçamspor
Osmancık Bld 0-3 Çankırı Saray

Anahtar Kelimeler:
KastamonuBartınspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.