Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Mehmet Ali Kıllı Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük

Bartınspor Zirve Takibini Sürdürüyor: 4-0

2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig 5.Bölge 2.Grupta ilimizi temsil eden Bartınspor altıncı hafta maçında Çankırı temsilcisi Kurşunlu Belediyespor'u konuk etti

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Atatürk Stadında oynanan ve Ankara bölgesi kadın hakemlerinden Havva Nur Demir'in yönettiği karşılaşmaya Bartınlı spor severler yoğun ilgi gösterdi.

Kapalı tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarlar 90 dakika boyunca hiç susmayarak takımlarını yalnız bırakmadı.

Oyuna çok hızlı başlayan Bartınspor henüz ilk dakikalarda gole yaklaştı. 3.dakikada Berkay'ın kafa vuruşu direğe çarpıp dışarı çıktı. 12.dakikada Hasan'ın sağdan ortasında Berkay topu Kurşunlu ağlarına gönderdi: 1-0

Golden sonra ataklarını sürdüren Bartınspor'da 41.dakikada soldan yapılan korner atışında ortaya iyi yükselen Berkay kafayla topu ağlara gönderdi: 2-0. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da çok hızlı başlayan Bartınspor'da sol kanattan ceza sahasına giren Hasan sert bir şut çıkardı. Kalecinin müdahalesine rağmen top ağlara gitti: 3-0.

80.dakikada gelişen atakta İrfan ceza sahasında yerde kaldı. Hakem Havva Nur Demir penaltı noktasını gösterdi. Topun arkasına geçen günün yıldız ismi Berkay topu ağlara gönderdi: 4-0.

Golden sonra Bartınspor'un bir topu direkten dönerken, nadir gelişen Kurşunlu ataklarında gol olmayınca maç 4-0 Bartınspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Gruptaki diğer temsilcimiz Amasraspor ise Çankırı deplasmanında Ankara bölgesi hakemlerinden Tuğba Üçüncü'nün yönettiği maçta 1074 Çankırıspor'a 2-0 mağlup oldu.

Önümüzdeki hafta sonu Bartınspor Kırıkkale deplasmanında Yahşihanspor'a konuk olurken, Amasraspor ise Kastamonu ÖİKH Spor'u konuk edecek.

BAL 5.BÖLGE 2.GRUP TOPLU SONUÇLAR

BARTINSPOR 4-0 Kurşunlu Belediyespor

1074 Çankırı 2-0 Amasraspor

Taşköprü 1-0 Kastamonu ÖİKHS

Çubukspor 0-1 Sincan Belediyespor

Haymana Belediyespor 2-2 Yahşihan

Anahtar Kelimeler:
BartınsporKurşunlu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.