Öne Çıkanlar BAKKA Filiz Fırat UEFA Kurucaşile Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Feyzi Arıcı Mehmet Ali Kıllı

Bartınspor Zirvede Tamamladı: 0-3

2021-2022 sezonu Bölgesel Amatör Lig 5.Bölge 2.Grupta ilimizi temsil eden Bartınspor ilk yarının son hafta maçında Kastamonu temsilcisi Taşköprüspor'a konuk oldu.

İlgili Foto Galeriye Git

Kastamonu Taşköprü İlçe Stadındansaat 14:00'te başlayan karşılaşmayı, Kocaeli bölgesi hakemlerinden Engin Uğur yönetti.

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya Taşköprülü spor severler ilgi gösterdi.

Karşılaşmaya güçlü rakibi karşısında kontrollü başlayan Bartınspor, taraftar desteğini arkasına alan ev sahibi ekip ataklarını başarı ile karşılarken, ilerleyen dakikalarda kontrolü ele aldı.

34.dakikada defans arkasına atılan topta Berkay kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlara gönderdi: 0-1. İlk yarının kalan dakikalarında skor değişmedi

İkinci yarıya skorunda verdiği moralle kontrollu başlayan Bartınspor, sürpriz ataklarla ikinci golü aramaya başladı. 66.dakikada ceza sahasının dışında topu mükemmel bir vuruşla ağlara gönderen Buğra farkı 2'ye çıkardı:2-0

Maçın uzatma dakikalarında penaltı kazanan Bartınspor'da Berkay'ın şutunu Taşköprü kalecisi çıkarsa da oyuna sonradan dahil olan Ömer topu ağlara gönderdi ve Bartınspor maçı 3-0 kazandı.

Bu galibiyetle sezonun ilk yarısını 23 puanla en yakın rakibine 3 puan zirvede bitiren Bartınspor, 30 Ocak'ta sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda 2-0 yendiği 1074 Çankırı Spor'u ağırlayacak.

Grubumuzdaki diğer temsilcimiz Amasraspor'un Ankara temsilcisi Sincan Belediyespor ile yapacağı maç kar yağışı nedeniyle ertelenmişti.

BAL 5.BÖLGE 2.GRUP TOPLU SONUÇLAR

Taşköprü 0-3 BARTINSPOR

Kurşunlu Belediyespor 0-4 Kastamonu ÖİKHS

Yahşihan 0-4 Çubukspor 

Haymana Belediyespor 4-1 1074 Çankırı

Amasraspor - Sincan Belediyespor (ERT)


Anahtar Kelimeler:
TaşköprüBartınspor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.