Ömertepesi'ne 3.5 Milyona Yeni Saha

Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Ömertepesi Spor Kompleksi bünyesinde ikinci bir futbol sahası yapılacağı müjdesini vererek 3,5 milyon ödenek ayrılacağını söyledi.

Milletvekili Tunç yaptığı açıklamada “Ömertepesi Spor Kompleksi bünyesinde ikinci bir futbol sahasıyla ile ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yaptığım görüşmede Sayın Bakanımız talebimizi olumlu karşılamış ve Spor Toto Başkanlığı bütçesinden ayrılacak ödenekle yapılması talimatını vermiştir.” Dedi.

Milletvekili Tunç, “Amatör Spor Kulüplerimiz, Okul sporcularımız için önem arzeden sentetik yüzeyli FIFA standartlarında tribün ve aydınlatmalı, çevre düzeni ve duvar tahkimatları ile birlikte 3,5 milyon TL tutarındaki yatırım Bartın’ımıza hayırlı uğurlu olsun.”Dedi.

Milletvekili Tunç,”Ömertepesi’ne ikinci bir futbol sahası yapımı ile birlikte gençlik ve spor alanındaki diğer yatırımlarımız İçin Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, projemizin hazırlanması sürecindeki çalışmaları için Sayın Valimize ve ilimiz yöneticilerimize teşekkür ediyorum.”Dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ömertepesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.