Bahtları Açık Olsun

Bartın'ın Amasra ilçesinde 14 Ekim 2022'de meydana gelen patlamada şehit olan Şaban Yıldırım'ın yeni doğan ikizleri taburcu oldu.

İlgili Foto Galeriye Git

Amasra'da maden ocağında meydana gelen patlamada 42 kişi yaşamını yitirirken, birçok çocuk da yetim kaldı. Faciada yaşamını yitiren Şaban Yıldırım ise doğacak ikiz bebeklerini göremedi.

Maden şehidimiz Şaban Yıldırım’ın Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde doğum yapan eşi Sena Sıla Yıldırım ve ikiz bebekleri Deniz ve Nefes taburcu oldu.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Amasra maden kazasında vefat eden maden şehidimiz Şaban Yıldırım’ın Ankara Bilkent Şehir Hastanesinde doğum yaparak taburcu olan eşi Sena Sıla Yıldırım ve ikiz bebekleri Deniz ve Nefes'i ziyaret etti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; "Maden şehidimiz Şaban Yıldırım ile Sena kardeşimin ikiz bebeklerini ziyaret ettim.

29 gün önce dünyaya gelen Minel Nefes ile Asel Deniz’e rabbim sağlıkla hayırlı ömürler versin.

Şehit olan madenci kardeşlerimin ailelerinin acısı, bizim acımızdır. Her zaman onların yanında olmaya, zorluklarını birlikte aşmaya devam edeceğiz.

Sena Sıla Yıldırım kardeşime evlatları ile birlikte esenlikler diliyorum. Şehit madenci kardeşlerimi rahmetle anıyorum." dedi.

VALİ ARSLAN'DAN ZİYARET

Vali Dr. Nurtaç Arslan, Amasra ilçemizde meydana gelen elim maden kazasında hayatını kaybeden maden işçimiz Şaban Yıldırım’ın yeni doğan ikiz bebeklerini ziyaret etti.

Bebeklere sağlıklı, uzun ömürler dileyen ve hediyelerini veren Vali Arslan, hayatını kaybeden tüm maden işçilerimizi rahmetle anarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da geride kalan ailelerinin yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.