Altyapı Çalışmaları

BARTIN BELEDİYESİ’NDEN AĞDACI MAAHLLESİ’NE DEV TAŞKIN ÇALIŞMASI

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ağdacı Mahallesi’ne bağlı Değirmen Caddesi’nde su baskınlarını önlemek için 120 metre uzunlukta kanal oluşturmak üzere çalışmalara başladı. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, dağınık ve taşkın riski oluşturarak akan atık suları meskenler için sorun oluşturmasın diye kanala hapsederek 120 metre ilerideki dereye güvenli şekilde tahliye edeceklerini belirtip bu sayede bu noktada yaşanan mağduriyeti kalıcı şekilde önleyeceklerini söyledi. Akın açıklamasında, “Ağdacı Mahallesi'ne bağlı Değirmen Caddesi'nde vatandaşlarımızın şiddetli yağmurlar esnasında meydana gelebilecek su baskınları dolayısıyla mağdur olmasını kalıcı şekilde önlemek için 1.5 metre en ve yükseklikte 120 metre uzunlukta betonarme yağmur suyu kanalı oluşturmak üzere çalışmalara başladık. Bu çalışma tamamlandığında dağınık şekilde gelerek sorun oluşturan atık suları kanala hapsedip 120 metre ilerideki dereye doğru güvenli tahliye sağlayacağız” dedi.

KANALİZASYON HATTI VE BACA YERİNİ DEĞİŞTİRİYOR

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Gecen Köyü’nde dere yakınında bulunan kanalizasyon bacasıve hattının yerini değiştiriyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın baca ve hat güzzergahı değişikliğini dere ıslah çalışmaları esnasında alt yapı hizmetlerinin kesintiye uğramasını önlemek için yaptıklarını söyledi. Akın açıklamasında „Belediye olarak mahallelerimizde, vatandaşlarımızı hizmetlerimizden kesintisiz ve sıkıntı yaşamadan faydalandırmak için ne gerekirse yapmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede Gecen Köyü Asağı Düz mevkkinde yapılan dere ıslahı çalışmaları dolayısıyla alt yapı hizmetimizin sıkıntıya girmesini önlemek için bu noktadaki kanalizasyon muayene bacamızın ve ona bağlı hattın yerini değiştiriyoruz. Hat yeri değişikliği esnasında buradaki eski boruları da yenileyip ileride yaşanabilecek sıkıntıları da önlüyoruz“ dedi. 

YENİ MESKENLERİN ALT YAPI İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

Bartın Belediyesi Fen İşlerine bağlı ekipler Karaköy Mahallesi, Kadıoğlu Sokak’ta yeni binaların alt yapı ihtiyaçlarını karşılamak için çalışma başlattı. Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın; “Bir yandan mevcut meskenlerin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarının bakım ve onarım çalışmalarını yaparken bir yandan da yeni meskenlerin kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarını oluşturmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz Karaköy Mahallesi Kadıoğlu Sokak’ta yapılan yeni binaların alt yapı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 200 metre uzunluğunda ki alana 200’lük büzlerle yeni kanalizasyon hattı oluşturuyor. Çalışmaları en kısa zamanda tamamlayarak vatandaşlarımızın alt yapı hizmetlerinden en güzel şekilde istifade etmesini sağlayacağız.” dedi.

ASFALT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fen İşleri Ekipleri tarafından Esentepe 98. Sokak ve Türbe Sokak’ta başlatılan asfalt çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Vatandaşların belediye hizmetlerinden en iyi ve en kaliteli şekilde yararlanabilmesi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Cemal Akın ; “ Vatandaşlarımızın ulaşım hizmetlerinden sorunsuz bir şekilde faydalanabilmeleri için doğal gaz çalışmalarının tamamlandığı her bölgede sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu bağlamada da ekiplerimiz, Esentepe 98. Sokak ve Türbe Sokak’ta başlatmış olduğu asfalt çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Burada ki çalışmaları en kısa zamanda tamamlayarak vatandaşlarımıza daha rahat ve daha kaliteli ulaşım hizmeti sunacağız.” dedi.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NDEN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ SANDIKLI’YA ZİYARET

Bartın İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok Bartın Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Sandıklı’yı ziyaret etti. Makam odasında gerçekleşen ziyaret karşılıklı fikir alışverişi ve sohbet şeklinde sürdü. Belediye Başkan Vekili Sandıklı Sandıklı yaptığı konuşmada Altınok’a ziyaretle ilgili duyduğu memnuniyeti ifade ederek belediye olarak halka en güzel şekilde hizmet vermek için tüm kruumlarla olduğu gibi Emniyet Teşkilatı ile de iletişim ve iş birliği halinde olarak çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Mehmet Sandıklı konuşmasında „Nazik ziyaretininizle belediyemizi onurlandırdığınız için teşekkür ederim. Belediye olarak tüm kruumlarla iletişim ve iş birliği halinde olarak halkımıza en güzel şekilde hizmet vermek için ne gerekirse yapıyoruz. Emniyet Teşkilatımızla da üzerimize düşen konularda gerekeni yaparak aynı şekilde çalışmaya devam edeceğimizi bilmenizi istiyor çalışmalarınızda başarı ve kolaylıklar diliyorum“ dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cemal Akın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.