Başkan Akın'ın Bayram Mesaisi

BAŞKAN’IN BAYRAM MESAİSİ

Belediye Başkanı Cemal AkınRamazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen bayramlaşma programlarının yanı sıra esnaf ziyaretlerinde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. İlk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Teşkilat Mensupları ile parti binasında bayramlaşan Başkan Cemal Akın daha sonra sırasıyla Bartın Valiliği, Bartın Garnizon Komutanlığı, Bartın İl Emniyet Müdürlüğü ve Bartın Belediyesi bayramlaşma törenine katıldı. Başkan Akın ayrıca Kırtepe Mahallesi Eski Konak Caddesi,  Gölbucağı Mahallesi Asma Caddesi ve Orduyeri Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Başkan Cemal Akın ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla da bayramlaşarak sohbet etti. Belediye Başkanı Cemal Akın, Kumluca ve Kozcağız’da da esnafları ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların Ramazan Bayramlarını kutladı. Ziyaretlerinde Başkan Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, 26 Dönem Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Aynur Yıldırım ve Kozağız Belde Başkanı Mehmet Geredeli eşlik etti. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın;” Vatandaşlarımız arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barışıp kardeşçe kucaklaştıkları mana yüklü özel günlerden bir tanesi olan Mübarek Ramazan Bayramı’nı vatandaşlarımızla birlikte doyasıya yaşadık. İl merkezi ve ilçelerimizde esnaf ziyaretlerinde bulunduk.  Ziyaretlerimiz sırasında karşılaştığımız vatandaşlarımızla sohbet ederek bayramlaştık. “ dedi.
 
AKIN KUNLUCADA DÜĞÜNE KATILDI

Belediye Başkanı Cemal Akın, Hanife Saygın ile Fatih Koç çiftinin düğününe katıldı. Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Kumluca Belde Başkanı Şakir Saygın'ın yeğeni Hanife Saygın ile Fatih Koç’un düğün törenine katıldı. Çifti ve aileleri tebrik eden Başkan Cemal Akın yaptığı açıklamada “Dünya evine giren çiftlerimizin mutlu günlerinde yanlarında olmaktan onur duyuyorum. Programım uygun olduğu sürece vatandaşlarımızın bu özel ve mutlu günlerinde yanlarında oluyorum. Hayatlarını birleştiren bütün çiftlerimize sağlık, mutluluk ve huzur diliyorum” dedi. 
 
ÖZGÜN’DEN CEMAL AKIN’A ZİYARET

Hasankadı Beldesi Merkez Muhtarı Süleyman Özgün Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Belediye Başkanı Cemal Akın, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Sayın Muhtarımız Süleyman Özgün belediyemizi ziyaret ettiler. Kendileriyle yaptığımız çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı muhtarımıza da teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi. 
 
BAŞKAN’DAN ANLAMLI BAYRAM ZİYARETİ

Belediye Başkanı Cemal Akın, Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör operasyonlarında şehit düşen Bartınlı Uzman Çavuş Sinan Oruç’un ailesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Kumluca Belediye Başkanı İsmail Can ile birlikte geçtiğimiz günlerde Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör operasyonlarında şehit düşen Bartınlı Uzman Çavuş Sinan Oruç’un ailesini ziyaret etti. Şehit ailesinin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Cemal Akın, ayrıca aileye başsağlığı diledi.
 
ARITMA TESİSİ HIZLA YÜKSELİYOR

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Dallıca Mevkii’nde yapım çalışmaları devam eden Bartın Atık Su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın;” İlimizin en büyük hibeli projesi olma özelliği olan Bartın Atık Su Arıtma Tesisi çalışmaları hızlı şekilde devam ediyor. Bu proje Bartın Irmağı için büyük önem arz ediyor  İhale süresi 2 olmasına rağmen bir yıl gibi bir sürede bitmesini umuyoruz.   Özverili çalışmaları için tüm firma yetkili ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Proje çalışmalarının tamamlanması ile birlikte ilimizin çok büyük bir sorununu daha çözmüş olacağız” dedi.
 
PARK ALANINI İNCELENDİ

Belediye Başkanı Cemal Akın, Orduyeri Mahallesi Jandarma Alay Komutanlığı altında belediyeye ait alanda yapılacak olan park alanında incelemelerde bulundu. Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın;” Orduyeri Mahallesi’nde ki Taş Depolama Alanı’nı olarak bilinen Jandarma Alay Komutanlığı altında ki belediyemize ait alanı projelendirerek sosyal aktivite alanlarıyla yeniden düzenlemek üzere proje çalışmalarını hazırladık. Yakın bir zamanda da yapım çalışmaları başlayacak.  Burada vatandaşlarımızın rahatça spor yapabilecekleri, bir şeyler yiyip içebilecekleri bir alan oluşturacağız. Vatandaşlarımıza hizmetleri en güzel şekilde sunabilmek için ne gerekiyorsa yapıyoruz” dedi.
 
 
AKIN MİSAFİR AĞIRLADI

 Büyükçekmece Batı Karadeniz Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Aksoy ve Yunis Aksoy, Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.  Makam odasında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın, Büyükçekmece Batı Karadeniz Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Aksoy ve Yunis Aksoy’a belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın;” Nazik ziyaretleri için Büyükçekmece Batı Karadeniz Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuri Aksoy ve Yunis Aksoy’a teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.