Öne Çıkanlar Cemal Akın Kozcağız Mehmet Altınok Bartın Belediyesi Karabük Bartın Bartınspor ÇED

Başkana Sosyal Mesafeli Doğum Günü Sürprizi

Bartın Tuna, Gölbucağı ve Köyortası Mahallesi muhtarları Belediye Başkanı Cemal Akın'a sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 61’nci yaş gününü, mahalle muhtarlarının sürpriz ziyaretleriyle kutladı. Tuna Mahallesi Muhtarı Nihan Taner, Gölbucağı Mahallesi Muhtarı Şermin Duran ve Köyortası Mahallesi Muhtarı Şermin Atmaca, tüm merkez mahalle muhtarlarımızı temsilen Belediye Başkanı Cemal Akın’ın yaş gününü kutladılar.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye dikkat edilerek yapılan kutlama hakkında Başkan Akın yaptığı açıklamasında, “Merkeze bağlı mahallelerimizin değerli muhtarlarını temsilen Tuna, Gölbucağı ve Köyortası Mahallesi muhtarlarımızın doğum günüm için yaptıkları sürpriz ziyaretleri mutlu etti.

Nazik ziyaretleri ve hediyeleri için çok teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımıza sağlıkla hep birlikte nice güzel günler diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
TunaGölbucağıKöyortası
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.