Öne Çıkanlar Bartın Üniversitesi Amasra Zonguldak Cemal Akın Kastamonu Bolu Bartınspor Yılmaz Tunç

Belediyeden Beklenen Adım

İsrail'in Gazze'ye saldırıları birinci ayını doldururken, Türkiye'den İsrail'e tepkiler de artıyor.

Türkiye çapında birçok belediye İsrail mallarını boykot kararı alırken, Bartın Belediyesi de bugün itibariyle boykota katıldı.

Bartın Belediyesi'nden yapılan açıklamada;

"Bartın Belediyesi olarak, gocuklar kadınlar ve masum sivilleri katleden İsrail’i şiddetle kınıyor, dünyanın neresinde olursa olsun zülüm gören masum ve sivil insanların yanında olduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.

Bu nedenle Israil menşeili ürünleri boykot ediyoruz." denildi.


iOS ve Android uyumlu cihazlarınızdan Bartın'daki önemli gelişmelerden anında haberdar olun.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serbest ve boykot 1 ay önce

ülkeye bu ürünlerin girişleri serbest anlaşmalar dahilinde fakat ürünlere boykot uygulanacak. farklı bir bakış açışı. tabiki saygı duymalıyız. israil telefonları araçları onlar ne olacak.