Gündem Yoğun; Kent Lokantası, Halk Ekmek, Kreş... Gündem Yoğun; Kent Lokantası, Halk Ekmek, Kreş...

Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle makam koltuğunu Atatürk İlkokulu 4.Sınıf Öğrencisi Ezgi Melek Maden’e devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk İlkokulu Müdürü Yüksel Yeniyapı, Sınıf Öğretmeni Şerife Yılmaz Darendeli ve öğrenciler, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğuna oturan Atatürk İlkokulu 4.Sınıf Öğrencisi Ezgi Melek Maden, yapılmasını istediği çalışmaları ve projeleri Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’na anlattı. 

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretin sonunda Başkan Fırıncıoğlu, ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu,” Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk İlkokulu Müdürü Sayın Yüksel Yeniyapı, Sınıf Öğretmeni Sayın Şerife Yılmaz Darendeli ve öğrenci kardeşlerimizi misafir ettim. 

Bu bayramda da geleneği bozmayarak Bartın halkımızın bizlere emanet ettiği bu makamı bizler de geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza emanet ediyoruz. Bu önemli gün münasebetiyle Başkanlık koltuğunu Atatürk İlkokulu 4.Sınıf Öğrencisi Ezgi Melek Maden’e teslim ettim.

Ezgi başkanımız, okulun önündeki ahşap çiçek saksılarının bakımı ve çiçek dikiminin yapılması talimatını verdi.

Yavrumuzun taleplerinin yerine getirilmesi için çalışma başlattık. Rabbim, tüm yavrularımızın bahtlarını açık eylesin. Bu vesileyle bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim