Öne Çıkanlar Bartınspor Cemal Akın Yılmaz Tunç Seyfettin Azizoğlu 30 Ağustos 3 Kasım 25 Kasım UNESCO

Kemerköprü Yeni Durak Alanına Sosyal Tesis

Bartın Belediyesi tarafından Kemerköprü Mahallesi 898. Sokak’ta oluşturulan durak alanına Minibüs Servisleri Bekleme Binası inşa ediliyor.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Kemerköprü Meydanında bulunan Kozcağız, Esenyurt, Mugada, Akçamescit, Hasankadı, Kumluca, Yenipazar minibüs durakları yeni yerine taşınıyor.

Belediye tarafından Kemerköprü Mahallesi 898. Sokak’ta oluşturulan durak alanına Minibüs Servisleri Bekleme Binası inşa ediliyor.

155 metrekare alana sahip olacak olan binada şoför bekleme odası, yolcu bekleme odası, bay, bayan, engelli bay ve engelli bayan olmak üzere 4 adet tuvalet ve çay ocağı bulunacak.

Beton döküm çalışmaları tamamlanan binanın Aralık Ayı içinde hizmete sunulması planlanıyor.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,

”Durak alanı oluşturduğumuz Kemerköprü Mahallesi 898. Sokak’a Minibüs Servisleri Bekleme Binası inşa ediyoruz. Özellikle soğuk ve yağışlı havalarda vatandaşlarımız burada servis bekleme imkanı bulacak. 155 metrekare alana sahip olacak olan binamızda yolcu bekleme alanı dışında, şoför bekleme odası, bay, bayan, engelli bay ve engelli bayan olmak üzere 4 adet tuvalet bulunuyor.

Allah nasip ederse Aralık Ayı içinde hizmete sunacağız. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.