Ziyaret ve Altyapı Çalışmaları

BARTIN BELEDİYESİ ESENTEPE’DEKİ ALT YAPI SIKINTISINI DA ÇÖZDÜ

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Ekipler Esentepe Mahallesi’ne bağlı Esentepe Caddesi’ndeki bir dere yakınlarında meydana geldiğini tespit ettikleri alt yapı arızasını onardılar. Belediye Başkanı Cemal Akın konuyla ilgili açıklamasında vatandaşların mesken hatlarında oluşan tıkanıklık benzeri arızalardan dolayı sıkıntı yaşamaması için uzman personellerle çalıştıklarını belirterek Esentepe Caddesi’ndeki arızaya da anında müdahale ederek vatandaşların mağdur olmasını önlediklerini söyledi. Akın açıklamasında “Belediye olarak ekiplerimizi mahallelerimizde ihtiyaç duyulan noktalara sevk etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Esentepe Mahallesi'ne bağlı Esentepe Caddesi'nde de dere içerisinden geçen bir kanalizasyon borusunda meydana geldiğini tespit ettiğimiz arızayı onarmak için çalışma başlattık. Tüm mahallelerimizde gerek giderlere atılan tıkayıcı atıklar dolayısıyla yaşanan tıkanıklıklarla gerekse şebeke yakınlarında gerçekleşen inşaat çalışmaları dolayısıyla arızalanabilen hatları onarmak için uzman ekiplerimizle çalışıyoruz. Bu şekilde, sıkıntı yaşandığı bildirilen yere anında intikal ederek vatandaşlarımızın mağdur olmasını önlüyoruz” dedi.

BARTIN BELEDİYESİ’NDEN YENİ BİNALARA YENİ YOL

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Karaköy Mahallesi’nde yeni yol oluşturma çalışmaları yaptı. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın mahallelerdeki yeni yerleşim alanlarının ulaşım ihtiyacını karşılamak için yeni yollar oluşturduklarını belirterek Zeybekler Sokak’ta da bu kapsamda bir çalışma başlattıklarını söyledi. Akın açıklamasında “Mahallelerimizin alt yapı ve üst yapı gereksinimlerini karşılamaya devam ediyoruz. Bu çerçevede yeni yerleşim alanlarında da ihtiyaç duyulan kanalizasyon su şebekesi gibi alt yapı hizmetlerini ve yol açma ve tesviye gibi ulaşım hizmetlerini vermek için gerekli çalışmaları yapıyoruz. Karaköy Mahallemizin Zeybekler Sokağında oluşturulan yeni bina ve yaşam alanlarının ulaşım ihtiyacını karşılamak için yaptığımız yol açma, tesviye ve dolgu malzemeleriyle düzenleme çalışmaları da bunlardan biridir. Vatandaşlarımızın ulaşım ihtiyacını karşılamak için yeni yollar oluşturmaya buradan sonrada devam edeceğiz” dedi.

BARTIN BELEDİYESİ GENİŞ ALT YAPI TEDBİRLERİ ALMAYA DEVAM EDİYOR

Bartın Belediyesi tarafından özellikle sağanak yağışlar dolayısıyla yaşanabilecek su baskınları ve taşkınların önüne geçmek için alınan geniş alt yapı tedbirleri çerçevesinde başlatılan çalışmalar Gölbucağı Mahallesi’ne bağlı 107.Cadde üzerinde devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın çalışmalarla ilgili açıklamasında, mahallelerde vatandaşları sıkıntıya sokabilecek her türlü unsuru detaylı şekilde değerlendirerek gerçekleştirdikleri çalışmalarla sorunları ortadan kaldırmak için ne gerekirse yaptıklarını söyledi. Akın açıklamasında, “Gölbucağı Mahallesi'ne bağlı 107. Cadde üzerindeki üst geçidimizin hemen alt kısmında bulunan ve Aladağ Caddesi girişine kadar devam eden tüm kanallarımızı ve mazgal girişlerini temizleyerek yağmur sularının hızlı deşarjını sağlıyoruz. Böylelikle bu noktada da taşkın ve su baskını risklerini ortadan kaldırıp vatandaşlarımızın mağdur olmasını önlemiş olacağız. Bartın Belediyesi olarak mahallelerimizde vatandaşlarımızı sıkıntıya sokabilecek tüm unsurları her türlü detaylarıyla ele alarak sorunların kalıcı şekilde çözümü için ne gerekirse yapıyoruz. Bu mahallemizde gerçekleştirdiğimiz alt yapı çalışması da bunlardan biridir” dedi.

BAŞKAN ÇARŞI ESNAFI VE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın hafta sonu gerçekleştirdiği yoğun çalışma maratonu içerisinde esnaf ve vatandaşları da unutmadı. Akın son olarak Belediye Meclis Üyesi Şemsettin Çöme ve MHP Bartın Merkez İlçe Başkanı Murat Demir’le bir dizi ziyaretlerde bulundu. Belediye Başkanı Cemal Akın konuyla ilgili açıklamasında ziyaret ve temaslarıyla ilgili bilgiler vererek her zaman halkın içinde olmaya devam ettiğini söyledi. Akın açıklamasında, “ Hafta sonu ziyaretlerimize, Yukarı Çarşı’da Belediye Meclis Üyemiz Şemsettin Çöme ile birlikte vatandaşlarımız ve esnaf dostlarımızla sohbet ederek başladık. Daha sonra bize katılan MHP Merkez İlçe Başkanı'm Murat Demir ile birlikte Lütfiye Caddesi ve Hükümet Caddesi'nde de esnaf dostlarımız ve vatandaşlarımızı selamlayıp hatırlarını sorduk. Halkın içinde belediyecilik anlayışımızla en güzel şekilde hizmet vermek için ne gerekirse yapmaya devam ediyoruz” dedi.

BARTIN BELEDİYESİ’NE MÜFTÜLÜKTEN ZİYARET

Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz ve Müftülük personeli Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti. Başkan Akın’ın makam odasında gerçekleşen ziyarette Bartın İl Müftüsü Mahmut Gündüz, Müftü Yardımcısı Rıdvan Karataş, Şube Müdürü Necmi Açıkgöz, İmamlar Ferruh Soydan, Nedai Kaya, Ahmet Seyis ve Zeki Yıldız yer aldı. Belediye Başkanı Cemal Akın kendisine çalışmalarında kolaylık ve başarı temennilerinde bulunan Gündüz ve personeline nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için teşekkür etti. Akın yaptığı konuşmada, “Nazik ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Belediye olarak kentimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi müftülüğümüzle de sürekli iletişim ve görüş alışverişi halinde olarak koordineli şekilde çalışıyoruz. Bu kapsamda üzerimize düşen her konuda belediyemiz imkânları da elverdiği sürece yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

CEMAL AKIN HAFTA SONU ZİYARET ÜSTÜNE ZİYARET YAPTI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın hafta sonu katıldığı merasimlerin yanında gerçekleştirdiği ziyaretlerle de her an halkla iç içeydi. Akın, hafta sonu ilk olarak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, İl Genel Meclisi Üyesi Aynur Yıldırım ve MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir'le birlikte Tuna Mahallesi'nde bulunan Ali Baysal Semt Parkı’ndaki Cıvıltı Kafeterya ve aile çay bahçesini ziyaret etti.  Akın, burada kısa bir süre Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin ile tavla da oynadıktan sonra gün içinde davet edildiği sünnet ve nikâh merasimlerine katılmak üzer ayrıldı. Katıldığı merasimlerin ardından ziyaretlerine devam eden Başkan Akın Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin ile Migros yanındaki SOUTHILL Cafe & Restaurant'ı da ziyaret etti. Akın hafta sonu ayrıca Orduyeri Kahvehanesi'ni de ziyaret etti. Başkan burada da vatandaşlarla selamlaştıktan sonra TSO Başkanı Cihat Çakır, İl Genel Meclisi Üyesi Aynur Yıldırım, MHP İl Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Belediye Meclisi Üyeleriyle sohbet etti.

BAŞKAN YAŞAM MERKEZİNİ İNCELERKEN VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın hafta sonu Cumhuriyet Mahallesi’nde çalışmaları devam eden Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulunurken alanda bulunan vatandaşların teşekkür ve tebrik yağmuruna tutuldu. Başkan Akın Yaşam Merkezinde yardımcısı Hüseyin Taner Çetin ile birlikte ahşap kompozit pazaryeri, pergola ve prefabrik bina oluşturma çalışmalarını ve gelinen noktayı inceledi.  İncelemeler esnasında alanda bulunan vatandaşlar Başkan Akın’ın yanına gelerek verdiği hizmetler dolayısıyla ve mahallelerine yapılan kapsamlı Yaşam Merkezi için tebrik ve teşekkürlerini ilettiler. Akın konuyla ilgili açıklamasında, “Mahallelerimizde hayata geçirdiğimiz tüm projeleri ve çalışmaları yerinde inceleyip vatandaşlarımızın talep, görüş ve önerilerini almaya devam ediyoruz. Bu çerçevede Yardımcım Hüseyin Taner Çetin ile birlikte Eski Hastane Caddesi'ne yapmakta olduğumuz Yaşam Merkezi'mizde incelemelerde bulunduk. Burada aynı zamanda vatandaşlarla sohbet edip çalışmalarla ilgili bilgi verdim. Onların hizmetlerimizden memnun olması bizler içinde büyük bir mutluluk vesilesi olmaya devam ediyor” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Cemal Akın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
doğalgaz çukurları 10 yıl önce

habercilik istiyorsanız çıkın doğalgaz sonrası manzaralara bakın. 3 ay bekledikten sonra yapılan yolları görün. sizi davet mi etmemiz lazım..