Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan Bartın Emniyet Müdürlüğü

12 Yaşındaki Berkcan Denizde Boğuldu

ZONGULDAK limanında serinlemek için arkadaşlarıyla birlikte denize giren Berkcan G. (12)  dalgalar arasında kayboldu. Arkadaşlarının yardım çağrısı üzerine ekipler denizde arama çalışması başlattı. 

Olay öğlen saatlerinde kent merkezinde bulunan limanda meydana geldi. İddiaya göre serinlemek isteyen Berkcan G., 4 arkadaşıyla birlikte denize girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan Berkcan için arkadaşları yardım çağrısında bulundu.

Haber verilmesiyle olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar ve sahil güvenlik ekipleri liman içinde kaybolan çocuğu bulmak için arama çalışması başlattı.

Kayıp haberini alan  ailesi olay yerine gelerek çalışmalara destek verdi. Berkcan G.'nin annesi ve bazı yakınları olay yerinde fenalık geçirdi.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Zonguldak limanında serinlemek için girdiği denizde kaybolan Berkcan Gezer'in yaklaşık 6 buçuk saat sonra cansız bedenine ulaşıldı. Berkcan'ı arama çalışmaları esnasında Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve AFAD İl Müdürü Ahmet Güngör ise aile ile görüştü. Gezer'in cansız bedeni, Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.