Öne Çıkanlar Rıza Yalçınkaya MNK Mobilya Emine KOÇOĞLU UEFA Epçiler Ortaokulu Müdürü Bakraçboz Karabük Dorukhan

İşte Ödül Kazanan Bartın Yemekleri
Bartın Valiliği, Bartın Belediyesi ve BAKKA'nın katkılarıyla, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşen Geleneksel 4. Bartın Yöresel Yemek Yarışması ve Ödül Töreni yapıldı.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Belediyesi Gazhane Kültür Parkı'nda gerçekleşen ödül törenine, Bartın Valisi Nusret Dirim, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun, daire amirleri, jüri üyeleri, yarışmacılar ve vatandaşlar katıldı.

Bartın Valisi Nusret Dirim ve Belediye Başkanı Cemal Akın'ın konuşmalarının ardından, 39 Bartınlı bayanın 27 sebze yemeği 18 hamur işi ve 23 tatlı ile toplam 68 yemek çeşidi ile katıldığı yarışma katılımcılarına Katılım Belgesi verildi.

Yöresel Ev Yemekleri Yarışmasına katlım sağlayan “Ana Yemekler (et ve sebze)”,  “Hamur İşleri” , “Tatlılar”   kategorilerinde her birinden; 1. Seçilen Yarışmacı: 750,00 TL, 2. Seçilen Yarışmacı: 500,00 TL, 3. Seçilen Yarışmacı: 250,00 TL ödül aldı.

Birincilik ödülleri:
Ana yemeklerde Yufkalı Kebap ile Yaren Demir,
Hamur işlerinde Fesleğenli bartin.infoGözleme ile Nursel Çağlayan,
Tatlılarda İncir Dondurması ile Zeynep Bayraktar Korkmaz,

İkincilik ödülleri:
Ana yemeklerde Şalgam Dolması ile Ayşe Abanalı,
Hamur işlerinde Halışka ile Yaren Demir,
Tatlılarda Kabak bartin.infoBöreği ile Hatice Bayrak,

Üçüncülük ödülleri:
Ana yemeklerde Ayva Yahnisi Neziha Erşan,
Hamur işlerinde Pirinçli Bartınbartin.info Mantısı ile Penpe Taşkıran,
Tatlılarda İncir Dondurması ile Kadriye Koç.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.