Bugün yapılan Bartınspor olağanüstü genel kurulunda Mehmet Maden, Bartınspor’un yeni başkanı seçildi.

Bartınspor kongresinde gergin anlar
Foto Galeri: Bartınspor kongresinde gergin anlar
İçeriği Görüntüle

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda 30 oy alan Mehmet Maden Bartınspor’un yeni başkanı seçildi.

Bartınspor Kulübü’nün gerçekleştirilen olağanüstü kongresinde yeni yönetim belli oldu. Kongrede Mehmet Maden’in başkanlığını yaptığı liste 30 oy kazanarak Bartınspor’un yeni yönetimini oluşturdu.

Kongrede yarışan diğer liste ise seçimi kaybetti. Enes Eser’in öne çıktığı ve Ömer Faruk Narin, Kenan Dursun, Fidai Başdin gibi isimlerin yer aldığı bu liste, yeterli oyu alamadı.

Yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

1. Ali Kral

2. Kayhan Şeker

3. Mehmet Maden

4. Kubilay Çak

5. Güngör Demirci

6. Hasan Karadayı

7. Özcan Köseoğlu

8. Dursun Koç

9. Özcan Yılmaz

10. Gökçel Vural

11. Metin Uca

12. Haluk Uğur

13. Hasan Altay

14. Metin Özbay

15. İsmail Selamlar

16. Sefeyil Vurgun

Mehmet Maden başkanlığındaki yeni yönetim, Bartınspor’un sportif ve kurumsal başarısı için çalışmalarına hızla başlayacaklarını belirtti.

Bartınspor’u kayyumdan taraftarlar kurtardı
Bartınspor’u kayyumdan taraftarlar kurtardı
İçeriği Görüntüle

IFrame