KEMER VE PAZARYERİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Belediye Başkanı Cemal Akın esnaf ziyaretleri kapsamında Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Kemerköprü Mahallesi ve pazaryeri esnaflarını da ziyaret etti.

Esnaf ziyaretleri esnasında yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akın mahallede bulunan kahve ve çay bahçelerindeki vatandaşlarlada selamlaşıp hatırlarını sordu.

Başkan Akın ziyaretlerle ilgili açıklamasında 5 yıldır her zaman halkın içinde oludğuğunu söyledi.
Akın açıklamasında „5 yıldır halkın içinden yönetilen belediyecilik anlayışımızla vatandaşlarımıza en etkili hizmeti vermek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Her zaman vatandaşlarımızı işyerleridne mahallelerinde kahve, park ve çay bahçelerinde ziyaret edip talep ve önerilerini aldım. Çalıpşmalarımıza bu doğrultuda yön verdik. Tüm hizmetlerimizi ve projelerimizi bu doğrultuda hayata geçirdik. Vatandaşlarımızın takdiri ve teveccühü ile bundan sorada aynı anlayışla gece gündüz demeden tüm gücümüzle çalışarak Bartın’ımıza en güzel şekilde hizmet veremeye devam edeceğiz“dedi.