Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 2013 yılı yatırım programında yer alan ve inşaatı tamamlanan Çakraz Kanalizasyon Kollektör Hattı ve Şebeke yapımının ardından 11 Ekim 2013 tarihinde kesin projesi ihale edilen arıtma tesisi ve derin deniz deşarjının ÇED sürecininde tamamlandığını ve 25 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan yapım ihalesinin ardından inşaatın başlayacağını söyledi. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın turizm bölge alan ve merkezleri ile turizm potansiyeli arz eden yörelerde altyapı uygulamaları programı kapsamında gerçekleştirilen yatırımın Çakraz ve Bartın için önemli olduğunu belirten Milletvekili Tunç, Ankara’ya en yakın deniz konumunda bulunan Bartın’daki 14 adet plajdan biri olan Çakraz’ın, Atıksu Arıtma Tesisi ve Derin Deniz Deşarjı projesinin hayata geçmesiyle birlikte denizin daha temiz olacağını bu da Bartın turizmine önemli katkı sağlayacağını söyledi.
Spor
Eğitim
Asayiş
Yerel
Foto
Çakraz Atıksu Arıtma Tesisi İhalesi 25 Mart’ta
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Çakraz Atıksu Arıtma Tesisi ve Derin Deniz Deşarjı yapım ihalesinin 25 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.
AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Çakraz Atıksu Arıtma Tesisi ve Derin Deniz Deşarjı yapım ihalesinin 25 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Yorumlar
Trend Haberler
Bartın’da Dev Operasyon: 16 Gözaltı
Köye Uyuşturucu Baskını: 1 Gözaltı
Bartın’da yolcu minibüsü ile otomobil çarpıştı: 11 yaralı
Aylık 25 Bin TL Burs Alacak Öğrenci Sayısı Belli Oldu
Bartın’da 72 Yaşındaki Alzheimer Hastası 4 Gündür Kayıp
Bartın’da 4 Mahallede Su Kesintisi





