Aba tv’de Pazartesi akşamları yayınlanan Ayhan Acar’la Gündem programının bu haftaki konuğu Bartın Ticaret ve Sanayi Odası başkanı İsmail Toksöz oldu. Haber müdürü Ayhan Acar’ın sunduğu canlı yayında, Bartın adına güzel mesajlar verildi.
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak, kentin sanayi turizm ve tarım alanında gelişmesi için önemli çalışmalar yaptıklarını söyleyen başkan Toksöz, Organize Sanayi Bölgesi’nin arıtma tesisi ihalesinin yapılacağı belirterek, köprü inşaatının da önümüzdeki aylarda tamamlanarak, hizmete açılacağını ifade etti. Toksöz: Bartın’da organize sanayi bölgesinin, Bartın Limanı’nın geliştirilmesi gerektiğinin altını çizerek, Filyos Vadi Projesi hayata geçmeden bu çalışmaların tamamlanması gerektiğini söyledi.
A.Acar
Organize sanayinin ve TSO'nun mademki böyle bir arıtma teisisini yapma gücü veya zorunluluğu vardı neden bu güne kadar bu ırmak zehirlendi bunun suçlusu fabriklar değilmiş demek AKPmillet vekili Yılmaz Tunç bu faturanın kesilmesi gereken kişi gibi gözüküyor çünkü devletin kurduğu izin verdiği çalıştırın fabrikanızı dediği arıtmasını kurmadan teslim ettiği organize sanayisi.. Oyları AKP'ye verin görün işte böyle !