Bartın Şehirlerarası Otobüs Terminali önünde gece yarısı seyir halinde bulunan bir otomobilde yangın çıktı. Alevler itfaiye ekipleri tarafından söndürülen, araç kullanılmaz hale geldi.
Bartın-Zonguldak karayolu Terminal Kavşağı’nda seyir halinde bulunan bir araçta gece yarısı yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik tedbiri alırken, itfaiye ekipleri ise alevlere müdahale ederek kısa sürede kontrol altına aldı.
Araç yangını nedeniyle karayolundaki trafik akışı bir süreliğine kesilirken, alevlerin söndürülmesinin ardından yoldaki trafik akışı normale döndü.
Olay esnasında araçta kimsenin bulunmadığı öğrenilirken, park halinde yanan 34 FGJ 666 plakalı otomobil ise kullanılamaz hale geldi. Kiralık olduğu belirtilen araçtaki yangının sebebi henüz belirlenemezken, elektrik aksamından çıktığı tahmin ediliyor.
Yangının sebebini belirlemek için yürütülen inceleme devam ediyor.
videoyu izlemek için tıklayın...
BARTIN'da park halindeki otomobil yanarak kullanılamaz hale geldi. Otomobilin yanması sırasında zaman zaman patlamaların da yaşandığı belirtildi.
Bartın Otobüs Terminali karşısında saat 03.00 sıralarında yangın çıktı. Terminal kavşağındaki alanda park halinde bulunan 34 FGJ 666 plakalı otomobilden dumanların çıktığını görenler, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.
Zaman zaman patlamaların da yaşandığı otomobil, itfaiyecilerin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın sonrasında otomobil kullanılamaz hale geldi. Otomobilin yanma anı, cep telefonu ile görüntülendi.
videoyu izlemek için tıklayın...
