Sular Yükseliyor

Bartın’da  etkili olan yağmur nedeniyle ırmak seviyesinde yükselme meydana geldi. Metrekareye 29 kilogram yağışın düştüğü kentte, yağmur sürücüleri ve vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle vatandaşlar şemsiyeleriyle korunmaya çalışırken, hazırlıksız yakalananlar ise yağmurda ıslanmaktan kaçamadı.

Ulus ilçesi, Kozcağız ve Arıt Beldelerinden Bartın’a ulaşan ırmakta son yağışların sonrasında yükselme kaydedildiği ve ırmak üzerindeki bazı köprülerde ulaşımın aksadığı öğrenildi.

Bartın’da son alarak 1998 yılı Mayıs ayında ırmak yaklaşık 4 metre yükselerek, can ve mal kayıplarına neden olmuştu.

Bu arada yükselen suların alçalmaya başladığı gelen bilgiler arasında...

E.Yıldız / bartin.info

Anahtar Kelimeler:
Bartın SelSel Tehlikesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cemal başkan 11 yıl önce

hayatının sınavını verecek... allahım göstermesin eğer sel olur bir vatandaş zarar görürse akepe cehepe için ağızda sakız olacak... dileriz kimse zarar görmez... ve dileriz başkan seçimlere kadar ıslah çalışmalarını bitirir... başladıysa tabi :)