Kalay Ev Ziyaretlerinde

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay ev ziyaretlerine devam ediyor. Kalay, beraberinde AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte, Hasankkadı Belediye Başkanı ve adayı Zeki Erdoğan'ın Cumhuriyet Mahallesinde bulunan evinde komşularına projelerini sinevizyon eşliğinde anlattı.

Ziyaretinde yaptığı sohbetlerde, 30 Mart yerel seçimlerinde Bartın’ın geleceğine sahip çıkacağını belirten Dr. Seyfettin Kalay; “merkezi hükümetle belediye arasındaki uyumun önemine dikkat çekerek, büyük projelerimizle Bartın’ı örnek şehir yapacağız, bu güne kadar çözülemeyen en temel sorunları, içme suyu sorununu, çöp ve katı atık sorununu, kanalizasyon arıtma problemini, hava kirliliğini, şehir içi trafik sorununu geldiğimizde süratle çözeceğiz, bunlar zaten belediyelerin öncelikle çözmesi gereken sorunlar, maalesef bu güne kadar çözülemedi, bu temel sorunları çözmekle kalmayacak, hayata geçireceğimiz büyük projelerle Bartın’ı yaşamaktan onur ve gurur duyduğumuz, bölgemizin parmakla gösterilen örnek şehri haline getireceğiz” dedi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’ta toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin hızlı kalkınmasını, dünyada dikkat çeken dev projelere imza atmasını istemeyen küresel güçlerin taşeronlar kullanarak, ülkemiz üzerinde kirli oyunlar sergilemek istediklerini belirtti. Milletvekili Tunç, "milletimiz oynan oyunların farkında, 30 Mart, Türkiye’nin hızını kesmek isteyenlere cevap olacak" dedi. AK Parti’nin 12 yıldan bu yana ülkemizde her alanda çok büyük bir değişim ve dönüşüm sağladığını belirterek dünyayı kıskandıracak dev projelerin hayata geçtiğini söyledi. Türkiye’nin 30 yıllık terör belasından ve yarım asırlık İMF kıskacından AK Parti ile kurtulduğunu belirten Milletvekili Tunç; “Türkiye’yi ekonomide 4 kat büyüttük, Milli geliri 250 milyar dolardan 800 milyar dolara çıkardık, İMF’ye borcumuzu sıfırladık, 80 yıl boyunca 40 bin toplu konut yapılabilmişken 12 yılda 500 bin toplu konut yaptık, 80 yılda 6500 km. duble yol yapılmışken, 12 yılda 18 bin km. bölünmüş yol yaptık, hastaneler, okullar yaptık, her ilimizi üniversiteye kavuşturduk, köydes, beldes projeleri köylerimizi ve beldelerimizi yaşanılabilir hale getirdik, sosyal yardımlarla düşkünlerimizin yanında olduk” dedi.