Öne Çıkanlar Cemal Akın Kozcağız Mehmet Altınok Bartın Belediyesi Bartın Karabük Bartınspor ÇED

Bartın El Emeği Fuarı Açılıyor

Bartın'da 20. El Emeği Göz Nuru El Sanatları Ve Hediyelik Eşya Fuarı 26-30 Aralık 2019 tarihleri arasında belediye sosyal tesislerinde gerçekleştirilecek.

Bartın Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen El Emeği Göz Nuru El Sanatları ve Hediyelik Eşya Fuarı, 26 Aralık Perşembe günü başlıyor. Çok sayıda el emeği göz nuru ile yapılmış hediyelik eşya çeşitlerinin yer alacağı stantlardan oluşacak olan fuar 26 -30 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Fuarda yöresel el sanatlarının yanı sıra yöresel yiyecekler ve hediyelik eşyalarda yer alacak.

Başkan Akın açıklamasında “ Belediye olarak her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz hediyelik eşya fuarımızı bu yılda yeni yıl öncesinde vatandaşlarımızın istifadesine sunuyoruz. 26 Aralık 2019 Perşembe Günü saat.13.30’da gerçekleştireceğimiz törenle açılacak olan 30 Aralık tarihine kadar açık kalacak.

Yakınlarına yeni yıl hediyesi almak isteyenler için anlamlı hediyelere kolayca ulaşma imkânı sağlayan Bartın Belediyesi 20. El Emeği Göz Nuru El Sanatları Ve Hediyelik Eşya Fuarı’mıza tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.