Gençlik Spor İl Müdürlüğü ziyareti esnasında önce antrenman yapan sporcuları ziyaret ederek, Boks Antrenmanı yapan kız öğrenciler ve taekwondo antrenmanı yapan küçük çocuklarla bir süre ilgilenen Milletvekili Tunç burada antrenman yapan Boks Türkiye birincisi Şennur Demir’i de bir kez daha tebrik etti. Genç sporcularla hatıra fotoğrafı da çektiren Milletvekili Tunç, genç sporculara; “spor yapmak beden sağlığınız için önemli ancak spor yaparken okul derslerinizi ihmal etmemelisiniz.” Dedi.

Antrenman salonundan sonra Gençlik Spor İl Müdürü Ali Özdemir’i makamında ziyaret eden Tunç ve beraberindekiler burada Bartın’daki spor yatırımlarını değerlendirdiler. Bu yıl Kozcağız’daki futbol sahasının suni çim yapımının tamamlandığını, gençlik merkezi inşaatının halen devam ettiğini belirten Milletvekili Tunç. Yarı olimpik yüzme havuzu ve 2000 kişilik kapalı spor salonu için de çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Ziyaretin ardından Milletvekili Tunç ve beraberindekiler yenilenme çalışmalarının devam ettiği Bartın Atatürk Stadyumundaki çalışmaları inceleyerek çalışmalar hakkında yerinde bilgi aldılar.