Öne Çıkanlar Kurban Bayramı Taekwondo Şiremirçavuş Ellibaş Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Karabük Sezai Mustafa doğan

İnkumu Tepesine Otopark

Bartın Belediye Meclisi, 2021 yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısını Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında gerçekleştirdi.

39 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda yaptığı konuşmada Başkan Akın, alınan kararların hayırlı uğurlu olmasını diledi. Toplantıda turizm komisyonu tarafından İnkumu tepesinde otopark alanı belirlenmesi talebi görüşüldü.

Bartın Belediye Meclisi’nin 2021 yılı Şubat Ayı Meclis Toplantısı pandemi tedbirleri çerçevesinde Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda Belediye Başkanı Cemal Akın başkanlığında yapıldı.

Yoklama ile başlayan ve 2 oturumda gerçekleştirilen toplantıda 39 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Gündemde 17 yeni konu bulunurken, 22 madde ise Ocak Ayı Meclis Toplantısı’nda komisyonlara havale edilen konuları içerdi. Komisyonlardan gelen 22 gündem maddesi kabul edildi. Gündemde yer alan 17 yeni konunun da ilgili komisyonlara havalesi yapıldı.

İkinci Oturumda 2 Madde Karara Bağlandı

İlk oturumda görüşülen 39 gündem maddesinin akabinde Meclis toplantısına ara verilerek, 2.oturuma geçildi. Komisyonlarda gerekli görüşmelerin yapılabilmesi adına verilen aranın ardından gerçekleştirilen 2.oturumda gündemin 2.maddesinde yer alan ihale yöntemi ile 30 araçlık Özel Halk Otobüsü Toplu Taşıma Çalışma Ruhsatı verilmesi talebi ve gündemin 4.maddesinde yer alan Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Çalışma ve Seyrüsefer Yönetmeliğinin 9. maddesine çalışılacak güzergahların eklenmesi talebi görüşüldü. Trafik ve Muhtelif İşler Komisyonunda yapılan değerlendirmelerin akabinde 2 madde Belediye Meclisinde komisyon raporu doğrultusunda kabul edildi.

“Şehrimize Hizmet Etmek İçin Çalışıyoruz”

Meclis toplantısının açılış konuşması yapan Belediye Başkanı Akın, alınan kararların hayırlı uğurlu olmasını diledi. Akın; “Bartın Belediye Meclisi Şubat Ayı Toplantımızı gerçekleştirdik. Belediye personelimizle, halkımızla, belediye başkan yardımcılarımızla ve belediye meclis üyelerimizle birlik ve beraberlik içerisinde şehrimize hizmet etmek için çalışıyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı hassasiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gerçekleştireceğimiz toplantıda görüşülen konuların şehrimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
İnkumu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.