KöyPark Projesi Yakında Hayata Geçiyor

Bartın'da yakın zamanda hayata geçirilecek olan KöyPark projesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Kömeç ve Hasan Arınan, Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik, İmar ve Şehircilik Müdürü Ozan Ertem, Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu ve Yüklenici Firma Sahibi Peyzaj Mimarı Turhan Doğan ile birlikte KöyPark projesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Başkan Akın, projenin son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Yeni Dönem Projelerimiz Arasında Yer Alan Önemli Çalışmalarımızdan Bir Tanesi

Toplantı sonrası değerlendirmelerde bulunan Akın, şu ifadeleri kullandı; “Göreve geldiğimiz günden buyana çok sayıda park alanını halkımızın hizmetine sunduk.

2009 yılından itibaren Yalı Sevgi Parkı, Belediye Bahçesinin düzenlemesi, Gazhane Kültür Parkı projesi, 21 bin metrekare alanda birçok sosyal donatıyı içinde barındıran Kaynarca Spor ve Yaşam Parkı, Karaçay Piknik Alanı, Bartın Belediyesi 140. Yıl Parkı, Ali Baysal Parkı ve VefaPark, projelerini ilimize kazandırdık. Yeni dönem çalışmalarımız arasında da önemli park projelerimize yer verdik. Bunlardan bir tanesi de Hürriyet Mahallesi mevkiinde mülkiyeti Bartın Belediyesi’ne ait 113 bin metrekare alana gerçekleştireceğimiz KöyPark projemizdir. Bu projemizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızın son durumuyla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Bu projemiz yeni dönem projelerimiz arasında yer alan önemli çalışmalarımızdan bir tanesi olacak.

Projemizin İlimize Şimdiden Hayırlı Uğurlu Olmasını Diliyorum

Köy kahvesi, yerel ürün pazarı, içerisinde nehri, nehirde bir şelalesi ve değirmenli göleti, fırını, küçük bir arkeoloji müzesi, yürüyüş yolları, meydanları, oyun alanları, izci kampı, macera parkları, hobi bahçeleri, kümes hayvanları, piknik alanları, kamp alanları, oyuncak müzesi ve çok sayıda donatı ile tasarlanan Köy Park projemiz, içinde ailece bir gün hoşça vakit geçirilebilecek konseptte hazırlandı. Kentimizin doğasını bozmadan vatandaşlarımızın gezebileceği, sosyalleşebileceği bir alan oluşturacağız. Projemizle ilgili çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yapım çalışmalarına başlanacak. Projemizin ilimize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.