Ulu Önder Atatürk'ün önderliğinde kurulan Cumhuriyet’imizin 90. Yıldönümündeyiz. Cumhuriyetimiz, ülkemiz geleceğinin çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmasında temeldir. Cumhuriyetimizi yaşatmalı, ilke ve devrimlerini benimsemeliyiz. Ülkemizin, çağdaş yarınlara ulaşmasındaki en büyük güvencemiz, Cumhuriyettir.
Cumhuriyetimiz ’in varlığının devamı için, bizler gençlik ve millet olarak, Atatürk’ün izinden yürümeye devam etmeliyiz. Cumhuriyet demek, özgürlük demek, Cumhuriyet demek, bu ülke topraklarında rahatça yaşamak demektir. Ulusumuz , kendini yönetme yetkisini, kendilerini temsil eden milletvekillerine vermiştir. Cumhuriyetle, seçme ve seçilme hakkı tanınmıştır. Ulus, seçimlerle yöneticileri kendisi belirler.
Cumhuriyetimizin Kurucusu ve TBMM’nin ilk başkanı olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.
Trend Haberler
TTK Amasra’da Acı Ölüm: Madenci Mesaide Hayatını Kaybetti
Komşuda Garip Olay: Öğrenci yarı çıplak binadan atladı
Bir Devrin Sonu; Danıştay Hattat’ın Lisansını İptal Etti
Cinsel İstismar Soruşturmasında Anne de Tutuklandı
Amatör Kümede Mücadele Edecek Bartınspor’da Görev Dağılımı
Bartın’da Irmak Kenarında Erkek Cesedi Bulundu