Öne Çıkanlar Ramazan CHP Yılmaz Tunç Bartın Valisi TTK Ulus Amasra Karabük

Giriş Yasağını Delmek Bir Yöntem Daha

Bartın Valiliği, Bartın'a geldiklerinde 14 günlük karantinaya girmemek için yeni yöntemler geliştirmeye çalışan vatandaşları  uyardı.

İlgili Foto Galeriye Git

Bartın Valiliği'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada; "İlimize İstanbul İli’nden 05.05.2020 tarihinde sahte mevsimlik tarım işçisi belgesi düzenleterek gelen 3 kişi ile yine İlimize İstanbul İli’nden 05.05.2020 tarihinde izinsiz olarak  gelen 4 kişi alınan son karar gereği 14 günlük karantina süresini tamamlamak üzere öğrenci yurduna sevkleri sağlanmıştır.

Diğer İllerden ve yurt dışından Bartın’a gelmek isteyen vatandaşlarımızın karantina süresini tamamladıktan sonra ikametgahlarına gitmelerine izin verilecektir.

İzin planlaması yapan vatandaşlarımızın bu durumu dikkate alarak hareket etmeleri gerekmektedir.


iOS ve Android uyumlu cihazlarınızdan Bartın'daki önemli gelişmelerden anında haberdar olun.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.